Značka smartfónov myPhone ponúka dostupný vode-odolný telefón Hammer Patriot, ktorý obstojí pri pobyte v náročných podmienkach. Je zrodený na použitie pri stavbe, pri športe ale napríklad aj v zaprášenej dielni.

Vždy a všade na príjme

Hammer Patriot je telefónom do nepohody. Pevná konštrukcia spĺňa normu krytia IP68. Telefón je tak 100% utesnený proti vniknutiu aj najmenších čiastočiek prachu. Súčasne zvládne 30-minútové ponorenie do vody do hĺbky 1,5 m. Telefón tak môžu majitelia bez obáv umývať pod tečúcou vodou, či sa s ním pohybovať v silnom lejaku. Hammer Patriot je tak pripravený na extrémy.

Tlačidlové ovládanie

Dizajn a konštrukcia má európsky pôvod, tvary tela s vykrojenými bokmi vychádzajú z ergonomického držania a pohodlného ovládania telefónu. Hammer Patriot ponúka 2,4-palcový farebný displej s dobrou čitateľnosťou obrazu aj v zhoršených svetelných podmienkach.

Vďaka absencii tradičného operačného systému je ovládanie jeho funkcií rýchle a pohodlné, všetky povely obslúži tradične prehľadná tlačidlová klávesnica. Pamäť telefónu poskytuje dostatok priestoru na uloženie 100 SMS a 250 kontaktov. Telefón obsahuje microSD slot pre prídavnú pamäťovú kartu a navýšenie vnútornej pamäte o 32 GB. S funkciou Dual SIM možno byť na príjme napríklad na pracovnom i súkromnom čísle.

Medzi praktické funkcie patrí FM rádio, LED svetlo, nechýba budík, kalkulačka a kalendár. Na fotografovanie je pripravený 2 Mpx snímač na zadnom kryte. Li-Pol batéria s kapacitou 1800 mAh potom zabezpečí až niekoľkodňovú výdrž telefónu na jedno nabitie.

Technická špecifikácia

Displej (uhlopriečka):2,4“
Rozlíšení displeja:320 × 240 px, 167 dpi
Vnútorná pamäť:100 SMS a 250 kontaktov
Podpora pamäťových . kariet:až do 32 GB microSD
GSM:850/900/1800/1900 MHz
Bluetooth:3.0
Rozhranie:microUSB
Dual SIM:ano – 2× miniSIM (2ff)
Kamera:2 Mpx s LED bleskom (zadná)
Batéria:1800 mAh Li-Pol
Stupeň ochrany:IP 68
Rozmery:132 × 55 × 29 mm
Hmotnosť:152 gramov

Cena

Odolný myPhone Hammer Patriot sa predáva v striebornej variante za cenu už od 50 eur. Na myPhone Hammer Patriot sa vzťahuje záruka 24 mesiacov.

O myPhone

So značkou myPhone sa používatelia mobilných telefónov stretávajú od roku 2007. Spočiatku sa výrobca zameral na pôsobenie na mobilných trhoch v ČR, SR a Poľsku, v súčasnosti sa jeho výrobky predávajú v 17 krajinách Európy, je certifikovaným partnerom Google MADA partner a držiteľom ocenenia Google European Award.

Značka myPhone ponúka bohatú ponuku prístrojov, medzi ktorými zákazníci nájdu seniorské, tlačidlové, odolné a chytré telefóny. Medzi hlavné znaky produktov myPhone patrí kvalitný dizajn, moderné technológie a pokročilé funkcie. U myPhone sa kladie dôraz na kvalitne lokalizované prostredie operačného systému Android, podrobné návody na použitie v miestnom jazyku a dostupnú servisnú podporu.

Výhradným distribútorom telefónov myPhone pre ČR a SR je spoločnosť C.P.A. CZECH s.r.o., ktorá je súčasne autorizovaným servisom myPhone.

Ďalšie informácie o telefóne nájdete na www.myphone-mobile.com 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.