Trávenie času na letisku môže byť ešte pohodlnejšie, teraz už aj vo Viedni.

Talianska firma Zzzleepandgo poskytuje teraz už aj na viedenskom letisku možnosť ubytovacích kójí. Využívať sa dajú 24/7 po celý rok. Je v nich posteľ, klimatizácia a multimediálny systém. Je na vás, či ich využijete na spanie alebo len na čakanie na ďalší let. Hodina stojí 9 eur a je okamžite započítaná od začiatku, následne sa účtuje každá minúta, po ktorú v kabíne strávite. Teda, potom už neplatíte každú začatú hodinu.

Na vytvorenie rezervácie potrebujete okrem osobných dokladov aj údaje z Covid passu. Rezerváciu môžete zrušiť najneskôr do 24 hodín pred vaším check-inovým časom do kabíny. V každom prípade ale platíte manipulačný poplatok 5 eur. Ubytovacie kóje nájdete v časti Terminal 3 a celkovo ich je k dispozícii 16.

Spoločnosť poskytuje takéto ubytovanie priamo na letisku na 11 letiskách sveta, napríklad vo Varšave, Rio de Janeiru, Verone alebo napríklad Venezii. Systém takéhoto ubytovania je prehľadný a dá sa pochopiť. Treba zobrať do úvahy aj to, že rezervácia sa dá spraviť na prespatie a to len v minimálnom rozsahu 23:00-6:00. Denné odpočívanie v takejto kabíne je možné s hodinovou sadzbou a dá sa využiť priamo, bez rezervácie. Resp. je to zatiaľ jediný možný spôsob.

Zdroj: Zzzleepandgo, Webnoviny

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.