K dispozícii bude od 14. februára 2023 za 5,99 eur mesačne.

Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+, Filmbox+, Voyo, JOJ play a od 14. februára aj SkyShowtime. Na slovenský trh vstúpi ďalšia streamovacia služba, ktorá ponúkne premiéry doposiaľ neodvysielaných filmov od štúdií Universal Pictures a Paramount Pictures, prístup k novým a exkluzívnym seriálom, k obsahu pre deti a rodinu a k výberu titulov z knižníc Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios a Peacock.

Nová streamovacia služba bude dostupná na webových stránkach skyshowtime.com a prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v zariadeniach so systémom Android, Android TV, Google TV, iOS, LG TV a tvOS. Na Slovensku bude služba SkyShowtime dostupná za poplatok 5,99 eur mesačne.

Skyshowtime ponúkne filmy, ktoré budú dostupné na platforme po ich uvedení v kinách. Pri spustení budú k dispozícii tituly Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman and Top Gun: Maverick.

V knižnici seriálov nájdete tituly 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order (séria 21), Let The Right One In, Mayor of Kingstown (séria 1 a 2), Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy a Yellowstone.

Medzi filmovými a seriálovými novinkami, ktoré SkyShowtime uvedie v nadchádzajúcich mesiacoch, sú tituly A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (séria 1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone a The Great Game.

SkyShowtime tiež ponúkne 21 miestnych seriálov, ktoré služba získala od HBO Max v Európe, vrátane nových seriálov, ktoré budú mať premiéru v roku 2023 pod označením SkyShowtime Originals. Medzi ne patrí slovenský (český) seriál Víťaz a poľský seriál Warszawianka.

Ďalší populárny titul z miestnej produkcie, ktorý na platformu prichádza, je maďarský seriál Informátor. Od marca bude pre predplatiteľov k dispozícii sedem známych miestnych titulov: Spolu a hladní (Česko), Hackerville (Rumunsko), One True Singer (Rumunsko), Ruxx (Rumunsko), Tuff Money (Rumunsko), Bez vedomia (Česko), Success (Chorvátsko).

SkyShowtimeZdroj: SkyShowtime
SkyShowtime

Zdroj: SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit