SkyShowtime odštartuje na Slovensku v prvom štvrťroku 2023.

Víťaz je prvý slovenský seriál z produkcie Max Original, ktorý sa pre HBO Max nakrúcal na jeseň 2021. HBO však z dôvodu celosvetovej reštrukturalizácie prestalo vyrábať pôvodný obsah v niekoľkých krajinách vrátane Česka a Slovenska, čo sa dotklo aj Víťaza. Ten sa nakoniec na HBO Max neobjavil. 

Našťastie, táto šesťdielna dramedy o slovenskom premiérovi, ktorý opúšťa svoju úspešnú kariéru politika a vracia do bežného života kde následne zisťuje, že nemá takú moc, na akú bol vo svojej funkcii zvyknutý, nakoniec uzrie svetlo sveta a to aj na Slovensku. Práva na seriál získala nová streamovacia služba SkyShowtime, ktorá bude čoskoro dostupná aj na Slovensku.

V hlavnej úlohe seriálu Víťaz sa predstavia Ady Hajdu, Ivana Chýlková, Milan Ondrík a Petra Dubayová. Scenáristami sú Zuzana Dzurindová a Peter Nagy.

SkyShowtime získal exkluzívne európske práva na 21 miestnych seriálov z produkcie Warner Bros. Discovery. Celkovo ide 168 epizód a viac ako 150 hodín obsahu. Dohoda zahŕňa tri úplne nové seriály, ktorých produkcia už bola dokončená a svetová premiéra sa bude konať na SkyShowtime v roku 2023. Medzi nové seriály, ktoré budú označené ako SkyShowtime Originals, patrí ID (Fínsko a Švédsko), už spomenutý Víťaz (Česká republika a Slovensko) a Warszawianka (Poľsko).

Na SkySkyShowtime budú dostupné aj seriály Medveďovce (Švédsko), Sprítomnení (Nórsko), Kamikaze (Dánsko), Obnažené (Švédsko), Informátor (Maďarsko), druhá séria seriálu Tak či onak (Španielsko), Spolu a hladní (Česká republika), Foodie Love (Španielsko), Hackerville (Rumunsko), No Activity (Španielsko), Ten pravý hlas (Rumunsko), Modli sa, poslúchaj, zabíjaj (Švédsko), Ruxx (Rumunsko), Úspech (Chorvátsko), Dafne a spol. (Španielsko), Bez vedomia (Česká republika), Špinavé prachy (Rumunsko) a Vitajte na konci sveta (Nórsko).

SkyShowtime bude mať možnosť získavať celosvetové práva na akékoľvek obnovené seriály a taktiež objednávať nové série niektorých seriálov. Seriály budú k dispozícii predplatiteľom SkyShowtime na všetkých 22 trhoch. Finančné podmienky neboli zverejnené.

Okrem lokálneho obsahu ponúkne SkyShowtime exkluzívne premiéry filmových trhákov, nové a exkluzívne seriály, obsah pre deti a rodinu a kurátorský výber titulov z filmotéky od Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios a Peacock.

Zdroj: SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit