Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson predstavila 4 nové tlačiarne štítkov ColorWorks – ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae a CW-C6500Pe.

Nový rad ColorWorks je vystavený na stánku spoločnosti Epson (A50, hala 9) na veľtrhu Labelexpo 2019 v Bruseli od 24. do 27. septembra.

Tieto tlačiarne štítkov rozširujú existujúce portfólio a spĺňajú požiadavky z oblasti potravinárstva, chémie, nápojov, záhrady, logistiky a pod. pre ľudí, ktorí tlačia malé až stredne veľké série. Nový rad zahŕňa modely s automatickou rezačkou (Ae) a automatickým odlepovačom samolepiacich štítkov (Pe). Táto funkcia šetrí čas tým, že automaticky odstráni zadnú časť štítku a možno ju ľahko integrovať do existujúcej výrobnej linky pre tlač a okamžité použitie.

Všetky produkty podporujú širokú škálu tvarov, materiálov a veľkostí štítkov: modely CW-C6000Ae a CW-C6000Pe podporujú médiá o šírkach 25,4 mm až 112 mm a modely CW-C6000Ae a CW-C6000Pe o šírkach 25,4 mm do 215,9 mm. V praxi to znamená, že tlačiarne štítkov ColorWorks dokážu vytlačiť čokoľvek od malinkých štítkov na náplne do elektronických cigariet až po veľké odolné štítky vhodné pre sudy s chemikáliami. Práve flexibilita médií a digitálnej farebnej tlače na mieru uľahčí život mnohým obchodníkom, ktorí potrebujú vybaviť štítkami veľké množstvo produktov vo veľmi krátkom čase.

„Tento rad tlačiarní ColorWorks bola vyvinutý tak, aby mal široký potenciál využitia,“ hovorí Robert Matuška, Business Account Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK. „Veríme, že používatelia budú profitovať z ponúkanej rýchlosti, ovládania, efektivity, flexibility a mnohých nových podporných funkcií. Obzvlášť nás teší, že modely CW-C6000Pe a CW-C6500Pe (s automatickým odlepovačom) môžu byť kombinované so systémami výrobných liniek na vytlačenie a odlepenie jedného štítku po druhom s variabilnými dátami. Veríme, že ide o prvú atramentovú tlačiareň samolepiacich štítkov na svete s funkciou automatického odlepenia štítkov. “

Medzi nové funkcie modelov ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae a CW-C6500Pe teda patrí:

  • Flexibilita médií: šírka médií od 25,4 mm do 215,9 mm.
  • Kompaktnosť a jednoduché použitie: všetky funkcie sú z dôvodu úspory miesta prístupné z prednej strany. Výmena role je možná z prednej, pravej i ľavej strany.
  • Vysoké rozlíšenie s možnosťou úpravy farieb: vysoká kvalita tlače, využitie profilov ICC v ovládači a správa priamych farieb.
  • Tlač akéhokoľvek tvaru štítku: vďaka pohyblivému senzoru. Bez nutnosti druhého výrezu.
  • Jednoduchá integrácia: Priama podpora ovládačov SAP, ESC Label, Linux a Mac.
  • Úspora prostriedkov: Netreba objednávať predtlačené štítky. Plnofarebná tlač na prázdne štítky.
  • Integrácia: Modely s funkciou automatického odlepovača (Pe) perfektne zapadnú do výrobných liniek.
  • Vzdialená správa a údržba: dostupná prostredníctvom webového rozhrania.

Viac na www.epson.eu/labelexpo

Tlačiarne ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae a CW-C6500Pe budú dostupné od decembra 2019.

Značky: