Infinix uviedol 260 W nabíjanie, ktoré dokáže nabiť batériu smartfónu z 1 percenta na 100 % len za 7,5 minúty.

Okrem toho Infinix uviedol aj 110 W bezdrôtové nabíjanie. Nový koncept dopĺňa pokročilá batéria s kapacitou 4400 mAh, ktorá si aj po 1000 cykloch zachováva viac ako 90 % pôvodnej kapacity.

Expresné 260 W zariadenie All-Round FastCharge dokáže nabiť telefón na 25 % za 1 minútu a dokončiť kompletné 100 % nabitie z 1 percenta len za 7,5 minúty. A 110W bezdrôtová nabíjačka All-Round FastCharge dokáže nabiť zariadenie na 100 % za 16 minút.

Infinix predviedol už v minulosti rýchle nabíjanie 160 W Fast Charge a 180W Thunder Charge. 260 W All-Round FastCharge vychádza z novej architektúry nabíjania, novej nabíjačky a konštrukcii nabíjacieho kábla. Architektúra nabíjania využíva obvodový dizajn so 4 čerpadlami, ktorý identifikuje požiadavky na výkon a prideľuje počet nabíjacích čerpadiel potrebných na vykonanie úlohy. V kombinácii s vylepšenou 12C batériou s kapacitou 4400 mAh a štruktúrou s viacerými elektródovými hrotmi, ktorá zabezpečuje vysokú účinnosť konverzie nabíjania až 98,5 % sa zároveň zvyšuje životnosť batérie.

260 W káblové nabíjanie

Nabíjačka využíva inovatívnu architektúru PFC + AHB s obvodmi z nitridu gália (GaN), ktorá má vysokú hustotu, malé rozmery, inteligentnejšie a bezpečnejšie riadenie nabíjania. Nabíjací kábel obsahuje čip Emarker s novým dizajnom štruktúry rozhrania. Tento kábel môže prenášať prúd až 13 A a v kombinácii s prispôsobeným protokolom rýchleho nabíjania spoločnosti Infinix poskytuje extrémne rýchlu schopnosť nabíjania s vysokým výstupným výkonom 260 W.

110 W bezdrôtové nabíjanie FastCharge

Nová 110W bezdrôtová technológia All-Round FastCharge využíva nízko-citlivé cievky ako aj tradičné konštrukcie. Znižuje vnútorný odpor cievok a znižuje nárast teploty telefónu, predlžuje tak špičkový čas nabíjania a zvyšuje účinnosť bezdrôtového nabíjania.

Špeciálne navrhnutá 110 W bezdrôtová nabíjačka má konštrukciu s dvoma cievkami na vertikálne aj horizontálne nabíjanie. Nabíjacia stanica využíva aj ventilátor v základni na tiché chladenie vzduchom, čím sa zvyšuje účinnosť rozptylu tepla v oblastiach s typicky vysokou teplotou.

Zdroj: Infinix

Prečítajte si tiež

Značky: