Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť FUJIFILM Corporation oznamuje, že digitálny fotoaparát FUJIFILM X-H1 získal cenu EISA (Expert Imaging and Sound Association) za najlepší produkt 2018-2019 v kategórii bezzrkadlovky.

EISA, NAJLEPŠÍ MIRRORLESS FOTOAPARÁT 2018-2019 – FUJIFILM X-H1

FUJIFILM X-H1 je nový profesionálny fotoaparát série X, ktorý je prvým fotoaparátom Fujifilm so vstavanou stabilizáciou snímača. Vylepšená ergonómia, väčšie tlačidlá a horný LCD displej. Rýchle hybridné automatické zaostrovanie je doplnené tichým snímaním až 14 snímok za sekundu, zatiaľ čo nový hľadáčik s vysokým rozlíšením je jedným z najlepších na trhu. Nahrávanie videoklipov je vylepšené rozlíšením Cinema-4K, F-Log gamma a novou filmovou simuláciou filmu „Eterna“. Model X-H1 zahŕňa ocenený 24,3-megapixlový senzor X-Trans CMOS III s vysokým rozlíšením a nízkym šumom.

Spoločnosť Fujifilm bude naďalej pracovať na vývoji vynikajúcich produktov a služieb, ktoré budú reagovať na potreby používateľov, a tak prispievať k ďalšiemu rozvoju fotografickej kultúry.

*Expertná asociácia pre zobrazovanie a zvuk (EISA) je združením 53 špecializovaných časopisov z 25 európskych krajín. V júni každého roka sa stretávajú šéfredaktori zo všetkých členských časopisov EISA, ktorí sa rozhodnú, ktoré z produktov analyzovaných v ich publikáciách za uplynulý rok si zaslúžia cenu EISA. Šesť kategórií, ktoré sú predmetom posudzovania, sú: Hi-Fi, audio systém domáceho kina, displej a video domáceho kina, elektronika do auta, mobilné zariadenia a fotografia.

 

Značky: