Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Združenie EISA, Expert Imaging & Sound Association odhalilo víťazov svojich cien za roky 2023-2024.

Technickí experti z 58 popredných odborných časopisov a webových stránok v 29 krajinách sveta uznali a ocenili až 82 produktov ako najlepšie vo svojich kategóriách. Patria medzi ne Vinylový systém EISA, Bezdrôtový reproduktor EISA, Kamera roka EISA, Multimediálny smartfón EISA a Obrovský televízor EISA.

Spoločnosť EISA už viac ako 40 rokov vyberá najinovatívnejšie a najmodernejšie výrobky pre svoje prestížne ocenenia EISA. O oceneniach diskutujú a hlasujú skupiny odborných hodnotiacich komisií, ktoré pokrývajú celé spektrum výrobkov spotrebnej elektroniky vrátane Hi-Fi, domáceho kina, audia a videa, elektroniky do auta, fotografie a mobilných zariadení. Kľúčom k úspechu a významu výročných cien EISA je vývoj ich kategórií, ktoré vždy odrážajú meniace sa trendy a technológie vo svete spotrebnej elektroniky.

Okrem toho sa naďalej vyvíja a rozširuje aj samotné združenie. V roku 2018 EISA privítala nových členov z Indie, Japonska a Hongkongu/Číny, rovnako ako sa z pôvodnej skratky EISA (European Imaging and Sound Association) stala Expert Sound and Imaging Association. V priebehu roka 2023 rozšírila asociácia svoje rady o ďalších členov z Portugalska a Holandska, čím sa ešte viac rozšírila skupina skúseností EISA.

Na získanie ocenenia EISA musia prejsť všetky produkty komplexným viacstupňovým hodnotiacim procesom. V priebehu prvého a druhého štvrťroka 2023 organizovala asociácia EISA najmenej 50 webových seminárov, ktoré umožnili etablovaným aj novým značkám podeliť sa o svoje produkty a technológie s odborným redakčným publikom. V kombinácii s prepravou produktov medzi členskými krajinami to umožnilo, aby sa praktické testovanie a posudzovanie predĺžilo na viacero mesiacov a podnietilo dlhé a fundované diskusie. Posilnil sa demokratický hlasovací proces EISA, čím sa dosiahol konsenzus o vynikajúcej kvalite, ktorý nakoniec rozhodol o víťazných výrobkoch.

Ocenené výrobky EISA môžu byť propagované exkluzívnym logom EISA Award a citátom, ktorý poskytuje jasné vizuálne odporúčanie na nákup.

Paul Miller, prezident EISA k tomu hovorí: „Spolupráca 58 najuznávanejších odborných časopisov a webových stránok z celého európskeho kontinentu, Austrálie, Japonska a USA so sebou prináša jedinečný súbor skúseností, ktoré sú základom každého ocenenia EISA. Či už si chcú spotrebitelia kúpiť smartfón so sofistikovanou kamerovou technológiou, obrovský televízor pre skutočne pohlcujúci zážitok z kina, alebo pár veľmi špičkových reproduktorov, ocenenia EISA sú ich jednoznačným sprievodcom v súčasných technológiách.“

Zdroj: EISA

Značky: