Rockstar oznámil detaily vydania kolekcie Grand Theft Auto: The Trilogy.

GTA III, Vice City a San Andreas sú pre mnohých hráčov tie najlepšie hry zo série GTA. A už čoskoro si ich budete môcť zahrať vo vynovenej edícii. Všetky tri hry budú dostupné v kolekcii Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, ktorú si budete môcť zakúpiť už 11. novembra 2021.

Kolekcia GTA hier bude dostupná pre počítače – predobjednať si ju môžete v Rockstar obchode za 59,99 eur. K dispozícii bude tiež verzia pre konzoly PlayStation 4 a 5, pre Xbox Series X a S, pre Xbox One a pre Nintendo Switch. Digitálne verzie kolekcie budú v predaji od 11. novembra, fyzické verzie sa objavia v obchodoch od 7. decembra.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition prináša viacero zlepšení v porovnaní s pôvodnými verziami hier. Vynovená kolekcia využíva Unreal Engine, takže prináša viacero vizuálnych zlepšení a takisto podporu pre NVIDIA DLSS v prípade PC verzie. Novinkou je spôsob ovládania a viaceré prvky, ktoré poznáte z GTA V, trofeje v jednotlivých hrách atď.

A na záver dobrá správa pre používateľov s predplatným Xbox Game Pass. Tí si budú môcť v rámci predplatného zahrať Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition a to už 11. novembra.

Trilógia vynovených GTA hier príde v prvej polovici 2022 aj vo verzii pre Android a iOS.

Zdroj: Rockstar

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit