Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pokiaľ ide o výber slúchadiel, každý z nás má inú citlivosť sluchu, líši sa aj tvar vnútorného ucha a do hry vstupujú aj rôzne preferencie, podľa ktorých posudzujeme kvalitu zvuku. Značka Huawei ako jeden z lídrov inovatívnych technológií má v aktuálnej ponuke viacero modelov slúchadiel, ktoré sa líšia konštrukciou, parametrami aj cenou. Séria FreeBuds, ktorá sa už roky teší popularite medzi hudobnými nadšencami, zosobňuje hneď niekoľko modelov. Ako vybrať ten správny?

Dokonalý spoločník pre mladých

Slúchadlá FreeBuds 5i sú ideálnou voľbou pre študentov a mladých ľudí, ktorí sú stále v pohybe. Ich cenovo dostupná kategória, v kombinácii so skvelým zvukom, umožňuje mladým vychutnať si svoje obľúbené skladby a podcasty s vysokou kvalitou zvuku bez toho, aby dôkladne prevetrala ich peňaženky. Ľahký dizajn a a štupľová konštrukcia zaručujú nielen pohodlné nosenie, ale tiež zabezpečujú, že slúchadlá zostanú na svojom mieste aj pri športových aktivitách. Pre mladých ľudí, ktorí hľadajú pridanú hodnotu za málo peňazí, sú slúchadlá Huawei FreeBuds 5i perfektnou voľbou.

Pre hudobných nadšencov a milovníkov štýlu

Nie každému vyhovuje štupľová konštrukcia slúchadiel. Ak uprednostňujete tzv. Kôstkový tvar (open-fit), je tu model FreeBuds 5. Ten zaujme tých, ktorí uprednostňujú štýlový dizajn a výnimočný zvukový zážitok. Ich kompaktný tvar a kvalitné materiály ponúkajú elegantný vzhľad, ktorý sa hodí k akémukoľvek outfitu a nezaniknú ani ako módny doplnok. Vynikajúci zvuk a odolnosť voči hluku zabezpečujú, že hudba znie jasne aj v rušnom prostredí. Výnimkou nie sú ani hovory, ktoré budú vďaka vylepšenej schopnosti snímania zvuku z mikrofónu zrozumiteľnejšie ako kedykoľvek predtým, takže vám neunikne žiaden detail. FreeBuds 5 sú skvelou voľbou pre hudobných fanúšikov, ktorí sa chcú cítiť štýlovo pri všetkom, čo robia. A to aj vďaka ich netradičnému zakrivenému dizajnu, ktorý upúta pozornosť na prvý pohľad.

Prémiové slúchadlá pre náročných

Do tretice, model FreeBuds Pro 2 predstavujú ozajstný vrchol ponuky slúchadiel Huawei. Dôvod je jednoduchý – slúchadlá sú totiž určené pre tých najnáročnejších používateľov, ktorí očakávajú bezchybný výkon s prémiovým zvukom. Nie nadarmo sa pýšia prívlastkom “Pro”. – ich hybridný aktívny systém potláčania hluku (ANC) zaisťuje neobyčajne čistý zvuk, minulý rok potvrdil aj známy slovenský DJ EKG. On sám poskytol najlepší dôkaz toho, že tieto slúchadlá sú ideálne pre náročných hudobných nadšencov, či dokonca profesionálnych hudobníkov. Nielen tí ocenia aj možnosť upravovať parametre reprodukcie zvuku v aplikácií v smartfóne a prispôsobovať výsledný efekt svojim potrebám, či konkrétnemu žánru. Poriadna batéria a pohodlné nosenie zas umožňujú využiť ich prednosti aj na cestách. Ide o najlepšiu možnú voľbu pre tých, ktorí hľadajú špičkový zvukový zážitok, navyše za prijateľnú cenu.

Séria Huawei FreeBuds bola špeciálne navrhnuté slúchadlá, ktoré sa dokážu prispôsobiť životnému štýlu a potrebám rôznych používateľov. Všetky modely majú jedno spoločné – pokročilú technológiu ANC (Active Noise Cancelling – aktívne potlačenie okolitého hluku), vďaka ktorej dokážu spoľahlivo odizolovať nositeľa od okolitých nežiaducich zvukov presne vtedy, keď si to želá. Bez ohľadu na to, či ste študent hľadajúci cenovo dostupné slúchadlá, hudobný estét, ktorý uprednostňuje eleganciu, alebo náročný profesionál, ktorý sa usiluje o vrcholný zvukový zážitok, séria Huawei FreeBuds má v ponuke model pre každé ucho.

Značky: