Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo predstavila svoje najnovšie stolové počítače ThinkCentre s ultra malými rozmermi „Nano“. 350 ml ThinkCentre M75n je najmenšia pracovná plocha z portfólia ThinkCentre a je ideálna na to, aby reagovala na miesta a spôsoby, v ktorých ľudia v súčasnosti pracujú. Poháňaný procesormi AMD Ryzen PRO, s pevným ukladacím priestorom a systémom Windows 10, M75n poskytujú silný počítačový výkon a robustné zabezpečenie, ktoré pomáha používateľom plniť ich každodenné úlohy.

ThinkCentre M75n IoT je inteligentné koncové počítačové zariadenie s výkonnými procesormi AMD Athlon™, ktoré dokážu chrániť, zhromažďovať, analyzovať a interpretovať údaje v reálnom čase z viacerých zdrojov, čo firmám pomáha optimalizovať výrobu a maximalizovať efektivitu.

Výkonná produktivita

ThinkCentre M75n obsahuje technológie, o ktorých sa zistilo, že zvyšujú produktivitu zamestnancov, napríklad režim Modern Standby, ktorý umožňuje používateľom prijímať e-maily, hlasové IP hovory a okamžité správy, keď je zariadenie v pohotovostnom režime s rýchlym návratom do plnej funkčnosti. Aj keď je ThinkCentre M75n hrubý iba 22 mm, jeho veľkosť neovplyvňuje možnosti pripojenia. Má všetky porty, ktoré používatelia potrebujú, aby zostali pripojení k periférnym zariadeniam, sieťam a príslušenstvu. Používatelia si tiež môžu pripojiť dve obrazovky pre multitasking, klávesnicu v plnej veľkosti, myš, slúchadlá a ďalšie zariadenia. USB port typu C umiestnený na prednom paneli ponúka rýchle nabíjanie kompatibilných zariadení a rýchle zdieľanie súborov.

Dnešné stolové počítače potrebujú flexibilný účel. M75n môže byť namontovaný kdekoľvek s vhodným príslušenstvom – na stene, za monitorom, pod vrchnou doskou stola. Alebo si ho uložte len tak, aby ste ho mohli kedykoľvek prenášať. S hmotnosťou iba 505 gramov je M75n prenosný „makač“, ktorý umožňuje ľahký prechod z kancelárie do domu pre maximálnu produktivitu. Jednoducho pripojte ThinkCentre M75n k externej klávesnici, myši a až k dvom obrazovkám pre ergonomický zážitok z plne vybaveného stolového počítača.

Analýza údajov v reálnom čase, kedykoľvek a kdekoľvek

ThinkCentre M75n je ideálny na integráciu do skladových, maloobchodných a zdravotníckych výpočtových zariadení, podporuje WiFi a Bluetooth®, bezdrôtové pripojenie na efektívny transfer údajov do cloudu alebo dátového centra. Môže tiež slúžiť ako dedikovaný ThinClient pre perfektnú platformu na prácu z domu, ktorú je možné bezpečne zriadiť a spravovať na diaľku ako cloud alebo počítač ako servisný model. Na podporu riešení Edge compute a ThinClient, podporuje M75n IoT viacero možností operačného systému a udržiava vstavanú podporu ovládačov pre staršie verzie operačného systému, aby sa zabezpečila spätná kompatibilita.

Predtým ohlásený počítač ThinkCentre M90n je teraz k dispozícii so sieťou 4G/LTE WWAN pre vylepšenie vysokorýchlostného pripojenia vo vzdialenejších miestach. Ako integrované zariadenia v rámci riešení Lenovo SmartEdge môžu stolové počítače Nano IoT efektívne spracovávať a interpretovať údaje z viacerých zdrojov (senzory, meniče prúdu, displeje, kamery a ďalšie) a posielať do cloudu alebo do dátového centra iba zníženú latenciu.

Navyše, zariadenia ThinkCentre chránia kritické údaje a obchodné procesy pomocou posilnenej bezpečnosti riešení ThinkShield. Stolové počítače ThinkCentre Nano majú vstavané bezpečnostné funkcie, ako napríklad čip dTPM 2.0, inteligentnú ochranu a deaktiváciu USB portov, prepínač vniknutia do šasi a mnoho ďalších bezpečnostných funkcií, ktoré je možné prispôsobiť vašim jedinečným potrebám.

 Ceny a dostupnosť
ThinkCentre M75n je k dispozícii od júla 2020 už od 499 eur.

ThinkCentre M75n IoT je k dispozícii len na objednávku od júla 2020 už od 329 eur.

ThinkCentre M90n IoT je teraz k dispozícii už od 599 eur.

Značky: