Rýchlosť a kvalita tlače spolu so spoľahlivosťou a nízkymi nákladmi v kompaktnom modeli OKI C650

Najmenšiu výkonnú farebnú A4 tlačiareň na svete uvádza na slovenský trh spoločnosť OKI. Pracovným skupinám prináša vysoký výkon, spoľahlivosť a možnosť tlače na širokú škálu médií.

Model OKI C650 je určený pre malé kancelárie, pohodlne sa vojde aj do tých najmenších priestorov, a zároveň rýchlo tlačí veľké objemy dokumentov v profesionálnej kvalite. Preto je vhodný pre rôzne odvetvia, ako sú maloobchod, zdravotníctvo, stavebníctvo, vzdelávanie, hotely či reštaurácie.

Farebná A4 tlačiareň C650 využíva úspornú digitálnu LED technológiu od spoločnosti OKI a poskytuje vysokorýchlostnú farebnú tlač. Poradí si so širokou škálou podkladov, od kancelárskych dokumentov až po marketingové a propagačné materiály, vrátane označení a bannerov.

Zariadenie s rozlíšením 1 200 × 1 200 DPI tlačí rýchlosťou 35 strán za minútu na médiá s gramážou od 60 do 256 g/m² s rozmermi od B8 (62 × 88 mm) až po 216 × 1321 mm. Prvá strana farebne aj čiernobielo je vytlačená už za 6,5 sekundy. Zariadenie je vybavené automatickou obojstrannou tlačou, tzv. duplexom. Nechýba ethernetový port, USB 2.0 a voliteľná Wi-Fi 802.11 a/b/g/n. Je podporovaná tlač z najrozšírenejších operačných systémov Windows, macOS, OS X, iOS, Android, Chrome OS a Linux.

Inovatívna technológia Space Saving, použitá v modeli C650 pre maximálnu úsporu miesta, okrem malých rozmerov 29 × 39,5 × 43 cm taktiež zaisťuje, že všetky prevádzkové aj servisné úkony je možné vykonávať z prednej strany zariadenia, čo ešte viac výrazne znižuje potrebu priestoru pre obsluhu. Kvôli údržbe postačí ponechať po bokoch zariadenia iba 2 cm miesta. Potrebný prevádzkový priestor tak je iba 49 × 43,5 × 65,4 cm (výška, šírka, hĺbka). Vojde sa teda aj do najtesnejších priestorov bez obmedzenia funkčnosti.

Spoľahlivosť bola pri vývoji modelu C650 kľúčovým parametrom a využitie odolných komponentov namiesto plastov robí z tejto tlačiarne jednu z najrobustnejších vo svojej triede, čo zaručuje dlhú a bezproblémovú životnosť. Hmotnosť, vrátane spotrebného materiálu, je 28,2 kg.

Samostatné tonery a valce umožňujú maximálne využitie spotrebného materiálu. Vďaka tomu je zariadenie ideálne pre organizácie vyžadujúce veľkoobjemovú tlač s vysokým farebným pokrytím. Maximálna kapacita papiera s prídavnými zásobníkmi je 1 940 hárkov, výška zostavy v takom prípade dosahuje 81 cm. Odporúčaný pracovný cyklus je až 8-tisíc strán mesačne.

V čom je OKI C650 inovatívna a jedinečná ukazuje produktové video

Na rozšírenie tlačiarne C650 o kopírovanie a skenovanie OKI odporúča používať aplikáciu ABBYY FineScanner. Ide o inteligentný mobilný skener využívajúci umelú inteligenciu pre skenovanie papierových dokumentov a vytváranie digitálnych kópií určených na tlač a ukladanie. To tlačiarni C650 pridáva funkciu pre občasné skenovanie a súčasne odstraňuje potrebu samostatného stolového skenera alebo multifunkčného zariadenia.

Zákazníci sa taktiež môžu prihlásiť na odber služieb centra The Design Hub na báze softvéru Shoppa, ktoré vyrieši väčšinu ich potrieb pri tlači aj tvorbe návrhov. Táto používateľsky prívetivá kreatívna platforma rozšíri možnosti firiem a poskytne im nástroje na produkciu plne prispôsobenej vizuálnej komunikácie a marketingových materiálov v profesionálnej kvalite, interne a po iba niekoľkých kliknutiach.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.