Záujemcovia o jazyk JavaScript a súvisiace technológie sa majú načo tešiť! V úvode tohto roku odštartuje prvý ročník československej konferencie JavaScript Days, ktorú organizuje IT školiace stredisko GOPAS SR.

Dňa 17. – 18. februára môžu všetci JavaScript vývojári, front-end programátori a iní záujemcovia absolvovať JavaScript Days 2021 ONLINE, novovzniknutú československú konferenciu. Predstavia sa najvýznamnejší odborníci z JavaScript komunity, ktorí sa podelia o svoje skúsenosti, podnety, praktické ukážky a najaktuálnejšie informácie.

Vychutnáte si prednášky od spíkrov ako Michal Altair Valášek, Fáris Ismail, Pavel Ungr, Furát Ismail, Jaroslav Tulach, Štěpán Bechynský, Pavel Kříž, Riki Fridrich, Miroslav Holec, Ondřej Šika a Daniel Steigerwald.

Objavíte najucelenejší prehľad noviniek v tomto jazyku a najväčšie trendy súčasnosti. Zistíte, ako čo najefektívnejšie a najelegantnejšie vyvíjať aplikácie a weby vzhľadom na užívateľskú prívetivosť. Pozriete sa na optimalizáciu pre browsery a získate vychytávky v pridružených frameworkoch.

Spolu s odborníkmi nahliadnete do noviniek vo svete JavaScript 2021, preberiete frameworky React, Angular a Vue.js, osvojíte si návrhy REST API, vyšperkujete programovanie s Typescript, ASP.NET Core, SEO, UX a v neposlednom rade zažijete veľa zábavy!

Cieľom JavaScript Days 2021 je poskytnutie účastníkom čo najväčšie množstvo praktických informácií a tipov, ktoré zužitkujú v praxi a maximálne zefektívnia svoju prácu.

K dispozícii je 7-dňový archív záznamu prednášok v prípade, že si budete chcieť prehrať niektorú z prednášok znovu. Máte otázky? Vďaka LIVE chatu sa môžete spíkrov pýtať čokoľvek vás k danej téme zaujíma.

Registráciu a kompletný program nájdete na www.javascriptdays.sk.

Značky: