Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá patrí medzi predných poskytovateľov cloudových riešení, dnes oznámila rozšírenie svojho produktového portfólia o nový prístupový bod štandardu WiFi 6 a o prepínač série GS1915. Obe novinky poskytujú vylepšené sieťové riešenia a malým a stredne veľkým firmám, školám aj domácim užívateľom umožňujú v súlade s princípom Just Connect jednoducho využívať platformu Nebula pre správu sietí v cloude.

Cenovo dostupné produkty pre lepšie siete malých a stredne veľkých organizácií

V snahe pomôcť malým a stredne veľkým organizáciám so znižovaním nákladov spoločnosť Zyxel rozširuje svoj rad prepínačov GS1915 kompatibilných s platformou Nebula.

Novinka v podobe chytrého riadeného prepínača v kompaktnom vyhotovení s 24 portami predstavuje cenovo najdostupnejší hybridný model pre túto cieľovú skupinu. Prepínač ponúka napájenie pre 12PoE portov až 30 wattov na port, takže je ideálnym riešením pre napájanie prístupových bodov a bezpečnostných kamier. Celkový budget prepínača je 130W.

Medzi prednosti nového modelu patrí tiež režim napájania PoE, ktorý do jednotlivých zariadení dodáva presne toľko energie, koľko potrebujú. Pre zákazníkov to znamená optimalizáciu napájania, možnosť prostredníctvom prepínača napájať viacero zariadení a v konečnom dôsledku tiež lepšiu návratnosť ich investície.

Vysoký počet pripojených zariadení? Žiadny problém!

Spoločnosť Zyxel súčasne posilňuje svoje portfólio prístupových bodov štandardu WiFi 6, a to o model NWA220AX-6E, ktorý vďaka najmodernejšej technológii WiFi 6E prináša pripojenie s vysokou rýchlosťou a nízkou latenciou.

Vďaka 2,5x vyššej kapacite táto novinka organizáciám s vysokým počtom zariadení pripojených do siete WiFi pomáha prekonať problém s preplnenosťou frekvenčného spektra. Svojou rýchlosťou až 5,4 Gbps je prístupový bod NWA220AX-6E dokonalým riešením pre kancelárske objekty, školské areály a nákupné centrá, ktorým záleží na kvalite ich WiFi.

Model NWA220AX-6E vďaka vysokej rýchlosti a nízkej latencii pripojení avšak ocenia tiež domáci užívatelia, ktorí majú radi virtuálnu realitu, rozšírenú realitu a ďalšie nové technológie.

Technológia NebulaFlex pre jednoduchú správu sietí

Obe novinky v portfóliu produktov Zyxel podporujú technológiu NebulaFlex, ktorá umožňuje jednoduché prepínanie medzi samostatným režimom a bezlicenčnou platformou Zyxel Nebula určenú ku správe sietí v cloude.

Kevin Drinkall, riaditeľ pre marketing a GTM stratégie v regióne EMEA, k uvedeniu nových produktov poznamenáva: „Nebula predstavuje najkomplexnejšie cloudové riešenie pre správu sietí malých a stredne veľkých organizácií. Spoločnosť Zyxel naviac portfólio produktov kompatibilných s riešením Nebula neustále rozširuje o ďalšie zariadenia.

Sme potešení, že môžeme malým a stredne veľkým firmám, školám a domácim užívateľom predstaviť nové, cenovo dostupné a jednoducho použiteľné riešenia, ktoré splnia ich každodenné pracovné aj osobné potreby.“

Značky: