Aj vo svete Android telefónov je tento dizajn preceňovaný.

Pokým v minulosti sa výrobcovia telefónov snažili svoje zariadenia ozvláštniť novým dizajnovým prvkom, a teda zakrivenými displejmi, tak dnes môžeme sledovať presne opačný trend. Čoraz viac telefónov má aj vo vlajkovom segmente displeje ploché. Veľmi dobrým príkladom sú iPhony, ktoré mali vždy iba ploché displeje – „až doteraz“.

Spojenie „až doteraz“ je trochu nepresné, pretože nejde o oficiálny produkt spoločnosti Apple. Za veľmi netradičným prevedením modelu iPhone 14 Pro Max stojí totiž človek, ktorý síce tvrdí, že je technikom iPhonov, ale ide o jeho vlastný projekt. Ak aj vám niekedy napadlo, že ako by vyzeral iPhone so zakriveným displejom, tak sa vám vaše prianie práve splnilo.

iPhone 14 Pro Max so zahnutým displejomZdroj: lipilipsi
iPhone 14 Pro Max so zahnutým displejom

Používateľ Twitteru lipilipsi sa rozhodol pre jedno z kontroverzných dizajnových riešení Android smartfónov, a použil ho pri aktuálnej vlajkovej lodi spoločnosti Apple, modeli iPhone 14 Pro Max. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, tak pri tomto telefóne ide skutočne iba o zmenu v dizajne rámu a displeja, všetko ostatné je pôvodné.

Na internet sa dokonca dostalo aj krátke video, na ktorom je možné tento upravený iPhone vidieť z každej strany. Pokým sme si pri Android telefónoch na zakrivené displeje zvykali nejaký čas, tak v prípade iPhonov vyslovene ide o absurditu. Tento dizajnový prvok k týmto telefónom jednoducho nepatrí. Nie je však vylúčené, že sa nájdu aj takí, ktorým sa to páči.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.