Toto by mohla byť konečne tá správna aplikácia na nákupný zoznam.

HNGRY Shopping list & Storage má jednu hlavnú výhodu. Nie je to len obyčajný zoznam. Na to vás stačí Google Keep. Táto aplikácia v sebe obsahuje práve to, čo potrebujeme najviac, možnosť evidovať potraviny ako dnes kúpené, no je jasné, že o niekoľko dní ich bude treba kúpiť znova. Preto toto si ustráži aplikácia sama.

Na základe toho, čo nakupujete, môže odporúčať potraviny na lepšiu životosprávu. Samotné evidovanie je zjednodušené doplňovaním na základe písania prvých písmen. Je tu množstvo tovaru, ktorý máte možnosť takto vyhľadať.

Evidovanie zásob je jedna z činností, ktorá sa vám zíde. Volá sa sklad a na základe dotazníka budete môcť evidovať, čo všetko tu máte a čo sa míňa. Vyplníte, či máte možnosť chladenia potravín alebo napríklad oddelený chladiaci box s inou vlhkosťou v chladničke, či napríklad máte mrazničku alebo špajzu. Váš zoznam triedi podľa typu tak ako máte typy potravín preddefinované v aplikácii. Triedenie sa dá prispôsobiť. Celkovo je toto najpraktickejšia aplikácia na evidenciu nákupov. Na pokročilejšie funkcie bude treba ale platiť poplatok. Mnohým z vás by ale mohla ušetriť čas aj peniaze, tým, že budete lepšie evidovať to, čo máte a čo sa vám míňa.

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.