Či plánujete nákup elektroniky, domácich spotrebičov alebo hoci len bateriek, spravte tak v PLANEO Elektro. Pri troche šťastia obohatíte rodinný rozpočet o peknú sumičku.

Najrozšírenejšia maloobchodná sieť predajní na Slovensku prichádza s ďalšou lákavou akciou, v rámci ktorej je možné každý deň získať pekne okrúhlu sumu do peňaženky. Od 10.8.2020 do 23.8.2020 môžete byť práve vy ten šťastlivec, ktorý nakúpil, zaregistroval sa a bol vyžrebovaný. Pre nákup si môžete zájsť do jednej z 51 predajní PLANEO Elektro alebo ho spravíte pohodlne aj z domu cez www.planeo.sk a zároveň vyplníte registračný formulár pri pokladni alebo na webovej stránke. Okrem nákupu výrobkov platí akcia aj na zakúpenie týchto služieb:

  • predĺžená záruka,
  • poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia výrobku,
  • okamžitá výmena výrobku/výrobkov,

Grilovacia sezóna je v plnom prúde, no niekedy počasie nepraje alebo nie sú podmienky na klasický gril. Kontaktný gril SAGE 800GR & BBQ Gril 2v1 s automatickým časovačom otvoríte tak, že získate dve plnohodnotné plochy na grilovanie mäsa, zeleniny, rýb, ovocia. Samozrejme, že zvládne aj obľúbené sendviče alebo panini! Gril s 3-ročnou zárukou môže byť váš za 179 eur.

Gril Sage 800GR & BBQ Gril 2v1 má aj vyberateľnú misku na odkvapkaný tuk

Gril Sage 800GR & BBQ Gril 2v1 má aj vyberateľnú misku na odkvapkaný tuk

V teplých dňoch by sme mali mať vodu stále poruke. Nech vám naša dobrá pitná voda chutí ešte viac, pridajte si do nej bublinky! K prístroju na výrobu perlivej vody SodaStream JET White spolu s veľkou fľašou a bombičkou dostanete ešte aj športový set s malou praktickou fľaškou My Only Bottle a sirupom „Energy“. Vyjde vás to len na 59,99 eur. Za túto cenu sa vám už naozaj neoplatí vláčiť domov z obchodu fľaše vody!

SodaStream dostanete v PLANEO Elektro vo výhodnom balení

SodaStream dostanete v PLANEO Elektro vo výhodnom balení

V hotovosti alebo na výhodné splátky si môžete kúpiť napríklad kombinovanú chladničku PHILCO PCD 3602 NFDX objemu 266/94 l s technológiou Double NoFrost s dvoma nezávislými okruhmi chladenia pre predĺženie čerstvosti potravín, zásuvkou na zeleninu s reguláciou vlhkosti, ionizátorom a ďalšími užitočnými funkciami ako aj bezplatným 36-mesačným servisom. V elegantnom tmavom nereze za 499 eur, v bielom prevedení za 429 eur.

Kombinovaná chladnička PHILCO PCD 3602 NFDX má možnosť voľby otvárania dverí

Kombinovaná chladnička PHILCO PCD 3602 NFDX má možnosť voľby otvárania dverí

Čo sa nedá zamraziť, to si vysušte – a bez zbytočnej chémie! Integrovaný ventilátor v sušičke ovocia SENCOR SFD 4235WH zaručuje rovnomerné sušenie na všetkých 5 podnosoch naraz. Teplota je nastaviteľná medzi 40 ÷ 70 °C a priehľadné veko umožňuje sledovať stav sušenia. Sušičku ovocia dostanete v PLANEO Elektro iba za 49,99 eur.

V sušičke SENCOR SFD 4235WH vidíte, ako sa vám sušia zdravé pochúťky

V sušičke SENCOR SFD 4235WH vidíte, ako sa vám sušia zdravé pochúťky