Zároveň aj najlepšie akcie na obrovské množstvo vybraných produktov.

Hľadanie najlepších cien patrí neodmysliteľne k internetovému nakupovaniu. Najlepšia cena ale nie je len o cene produktu samotnom. Do najlepšej ceny je treba započítať servis, mať sa na koho obrátiť v prípade problémov, ako aj využiť rôzne spôsoby doručenia. Na stránke Nay.sk nájdete každý deň aktuálne zľavy a akcie na vybrané produkty.

Využite akciové ceny a zľavy

Informácie o aktuálne prebiehajúcich akciách nájdete na hlavnej stránke. Či už ide o výpredaj, akciové ceny elektroniky konkrétneho výrobcu alebo špeciálne upozornenie na doručovanie aj vo večerných hodinách.

NAYlepšie akciové ponuky

Výpredaj na septembertrvá po celý mesiac september. Zľavy až do výšky 50 %.

Sony akcia na bezdrôtové audio platná od 13. 9 – 24. 9. 2018

Zaplať starým za nový – Chcete nový iPhone alebo nejaký iný tovar? Využite túto ponuku. Nemusíte sa ponáhľať. Svoj starý alebo nový iPhone môžete takýmto spôsobom speňažiť kedykoľvek. Akcia nemá časové obmedzenie.
Na aktuálnu akciu budete môcť použiť iPhone 5S až po iPhone X. Aktuálna výška zľavy sa vypočíta podľa niekoľkých parametrov, ktoré vyberiete priamo v dotazníku. Dobrý spôsob, ako prísť k novému iPhonu.

Nadštandardné služby pri nákupe v NAY

Kúpou tovaru sa proces nekončí. V rámci servisu alebo starostlivosti o vašu záruku sa môžete na predajcu obrátiť elektronickou formou alebo priamo na ktorejkoľvek kamennej predajni. Nemusíte reklamovať tovar na rovnakej predajni, ako ste ho kúpili. To napríklad v prípade osobného prevzatia.

Doprava domov s vynáškou – kupujete veľký spotrebič nad 30 kg? Nechajte si ho doručiť až do bytu. Najmä ak bývate na vyššom poschodí a nezmestí sa vám do výťahu

Komfortná doprava domov – Všetci to poznáme. Kuriér príde medzi 8-18:00. V prípade NAY si môžete vybrať presnejší čas doručenia. Vyberte si interval medzi 9:00-12:00/13:00-16:00/17:00-20:00. Doručenie vo večerných hodinách alebo cez víkendy je za príplatok 5 EUR.

Paušál na istotu – Neplaťte za tovar naraz veľké sumy. Splátky za tovar si môžete rozložiť na dlhšie obdobie. Zároveň získavate možnosť používania náhradného výrobku, po kým bude váš pôvodný na reklamácii.

Predĺžená záruka – Kupujete drahý notebook alebo televízor či práčku? Najlepšie je predĺžiť si záruku a môžete to spraviť až na celkovú dobu 5 rokov.

Informácie o nadštandardných službách pri vašich nákupoch nájdete na stránke Všetko o nákupe.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.