Holiace strojčeky zažívajú technologickú revolúciu. A dúfame, že muži s nimi. Musia byť inteligentné, precízne a spoľahlivé.

Do prístrojov sa z biotechnických a medicínskych odborov dostali aj nanotechnológie, a tak je starostlivosť o bradu či strnisko na novej úrovni. Aby sa dosiahla precíznosť a ostrosť čepelí, holiace strojčeky dnes využívajú najnovšie technológie.

Inteligentné technológie

V holiacom strojčeku Shaver S9000 Prestige máte hneď tri technologické vychytávky – inteligentný snímač, používateľské profily a nabíjaciu podložku.  Snímač na báze inteligentnej technológie načítava fúzy a strnisko a ich hustotu 15-krát za sekundu. Strihací výkon sa automaticky adaptuje, čo umožňuje šetrné holenie bez námahy. Rýchlosť strojčeka si môžete nastaviť podľa vlastnej rutiny, keď si do troch individuálnych holiacich režimov jednoducho uložíte svoje preferencie výkonu. Qi je nabíjacia podložka, ktorá silnú lítium-iónovú batériu v strojčeku nabije už za tri hodiny.

Philips

Zdroj: Philips

Pevné a ostré

Najvyšší rad holiacich strojčekov Philips Shaver S9000 Prestige je vybavený čepeľami NanoTech Dual Precision. Vykonávajú až 150 000 rezov za minútu a výsledkom ich mimoriadnej rýchlosti a presnosti je dokonale hladké oholenie na úrovni pokožky. Konštrukcia holiacej hlavice je vybavená sedemdesiatimi dvoma čepeľami vytvrdenými nanočasticami, ktoré posilňujú okraje a udržujú ich ostré.

Precízny rez

Philips ako popredný výrobca holiacich strojčekov zdokonalil pohyb čepele a do najnovšieho modelu Shaver S9000 Prestige vložil vysoko prispôsobivý závesný systém samotnej čepele. Každý rez je maximálne precízny bez akéhokoľvek ťahania alebo pocitu nepohodlia. V balení so strojčekom dostanete aj nadstavce na tvarovanie brady, na presné zastrihávanie a čistiacu kefku na pleť. Cez systém SmartClick si jednoducho vymeníte použitie prístroja. 

Hladký sklz

Bezpečné a rýchle holenie je zabezpečené konštrukciou holiacich krúžkov a prispôsobivosti hlavice strojčeka. Kovové pigmenty na holiacich krúžkoch obsahujú povrchovú vrstvu, ktorá znižuje trenie prístroja s chĺpkami, čo dáva pocit nesmierne hladkého kĺzania po pokožke. Viacsmerové holiace hlavice 360-D+ sledujú každú krivku na tvári a zachytia aj tie najnepoddajnejšie chĺpky. 

S rešpektom k vám

Philips Shaver S9000 Prestige si môžete prispôsobiť sebe a svojim potrebám. Môžete ho používať namokro, nasucho, s gélom, s penou alebo v sprche. Výber je iba na vás. Po holení prístroj vyčistíte úplne jednoducho – stačí otvoriť holiacu hlavicu a opláchnuť obe strany pod tečúcou vodou.

Značky: