Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výrobcovia smartfónov sa často chvália najnovšími technológiami, moderným dizajnom či nadštandardnými službami.

Na pozadí by ale nemal zostávať ani ďalší faktor – a to ten, že aby sme si všetky výhody telefónu mohli užívať plnými dúškami, musí aj niečo vydržať. Výrobca Huawei najnovšou sériou P50 ukazuje, že naďalej kladie dôraz na kapacitu a nabíjanie batérie, rovnako ako odolnosť hardvéru voči vonkajším vplyvom.

Čím sú P50 Pro a P50 Pocket výnimočné?

Skladací Huawei P50 Pocket ponúka plnohodnotnú batériu v tenkom tele. Zariadenie dosahuje v rozloženom stave len 7,2 mm a vo vnútri ukrýva batériu s kapacitou 4 000 mAh. Okrem toho podporuje 40 W nabíjanie Huawei SuperCharge pre jednoduché a rýchle dobitie energie.

Huawei P50 Pro je vybavený batériou s kapacitou 4 360 mAh. To znamená, že vydrží celý deň ľahkého až stredne náročného používania. Výdrž je možné podporiť ešte zapnutím funkcie pre úsporu energie, ako je dynamická obnovovacia frekvencia a tmavý režim.

Model s prívlastkom Pro navyše ponúka ešte o niečo vyspelejšie nabíjanie s veľmi rýchlym 66 W Huawei SuperCharge. S týmto šikovným telefónom sa ale dokonca zaobídete úplne bez káblov, pretože podporuje aj bezdrôtové nabíjanie.

Batéria pod palcom

Modely série P50 majú taktiež vstavanú smart funkciu, ktorá zisťuje stav batérie. Funkcia umožňuje neustály prehľad o využití energie a vďaka nej si môžu užívatelia prispôsobovať jej chod pre čo najdlhší zážitok z používania. Tieto funkcie umožňujú používateľom prevziať kontrolu nad životnosťou batérie ich smartfónu a rozptýliť tak obavy spôsobené možnými problémami s batériou.

Odolnosť, ktorá nepozná kompromisy

Spoľahnúť sa na najnovšieho reprezentanta série P50 môžete aj v ďalších ohľadoch. Dizajnéri si okrem šikovných vychytávok dali záležať na dlhej životnosti týchto zariadení. O tom svedčí napríklad fakt, že model Pro je označený certifikáciou IP68. Ide o tzv. “stupeň krytia”, teda štandard odolnosti produktu napríklad voči vode, piesku či prachu. IP68 je na tejto stupnici vôbec najvyššie možné hodnotenie, ktoré označuje, že je smartfón odolný pred zanesením rôznymi drobnými nečistotami a umožňuje potápanie do vody až do hĺbky jedného metra.

U operátorov navyše s hodnotnými bonusmi v cene

Oba najnovšie modely Huawei sú k dispozícii u maloobchodných predajcov a operátorov Orange a Telekom. Obaja operátori ponúkajú k smartfónom hodnotné bonusy.

Pri kúpe v P50 Pro v Orange získate ako bonus slúchadlá Huawei FreeBuds 4i v hodnote 79 eur. Pre nových majiteľov skladacieho modelu P50 Pocket je u oranžového operátora pripravený bonus v podobe prémiových slúchadiel Huawei FreeBuds Lipstick v hodnote 215 eur. Akcia platí do 31. marca 2022 alebo do vypredania zásob.

V Telekome k modelu P50 Pro dostanete hodinky Huawei Watch GT 3 v hodnote 269 eur. Ak si zakúpite P50 Pocket, získate k nemu slúchadlá Huawei FreeBuds Lipstick v hodnote 215 eur. Ponuka platí do 31. marca 2022 alebo do vypredania zásob.