Stále žijeme v dobe, kedy sa stravujeme najčastejšie doma. Už sme si zvykli na rôznych pomocníkov pri príprave stravy a teraz prichádza vynovený nástroj na prípravu nápojov. Pomocou neho si môžete pripraviť nápoje doma.

SodaStream je už pár rokov, ale práve teraz prichádza s novými príchuťami od Pepsi. SodaStream tak teraz prináša chuť týchto ikonických nápojov do domácnosti a to v praktickom balení. Perlivé, svieže a intenzívne – takéto nápoje od Pepsi si môžete odteraz urobiť veľmi rýchlo. Stačí jednoducho nasýtiť dobre vychladenú vodu z vodovodného kohútika, pridať niektorú z viacerých príchutí od Pepsi a perlivý nápoj je na svete. To všetko bez bez vláčenia fliaš a ekologicky. Spomenuté príchute tvorí klasická Pepsi, Pepsi Max, 7UP, 7UP Free, Mirinda a Mirinda Light a na Slovensku sa začnú predávať od 1. júna.

Sviežu chuť si tak môžete užiť doma. Je to napr. osviežujúci nápoj 7Up s limetkovou príchuťou alebo poriadne vychladená Pepsi Max. Fľaške s príchuťou má objem 440 ml a je do nej koncentrovaná chuť známych nápojov. Ak budete dodržiavať odporúčaný pomer miešania, z jedného balenia príchute pripravíte až 9 litrov nápoja. To je presne toľko, ako keď v predajni kúpite 6  plastových fľašiek s objemom 1,5 litra. V tomto prípade však tieto fľašky po vypití nebudú putovať do smetí, kde sa budú v najlepšom prípade recyklovať ale ich neminiete vôbec. Je to teda zároveň váš príspevok k životnému prostrediu.

Veľkou výhodou je, že nápoje nemusíte kupovať a tiež to, že ich máte kedykoľvek k dispozícii. Ak vás prepadne nečakaná návšteva, máte ich vždy čím ponúknuť a navyše to budú čerstvé nápoje s príjemnou chuťou.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.