V našej redakcii sa ocitli na testovanie hodinky Samsung Gear S3. Otestujeme ich v rôznych situáciách, najmä v takých, ktoré bežne v práci či doma riešime. Ja som si ich naposledy vyskúšal pri organizovaní firemnej párty. Super bolo, že aj keď som mal plné ruky fyzickej práce a nesedel som práve za počítačom, mal som neustály prehľad o tom, čo sa deje, neunikol mi žiaden dôležitý e-mail a ani telefonát. Dokonca som hovor prijal cez hodinky a nemusel som odložiť všetko bokom a vytiahnuť telefón. Čo je celkom praktické, najmä v situácii keď zrovna nejde o nejaký rozhovor s milenkou. 🙂 Perfektný bol aj zoznam nedokončených úloh, mal som ich tak neustále pred očami.

Aj keď to tak ráno ešte nevyzeralo, dokázali sme vo firme postaviť aj bar, ktorý bol kľúčovým pre celý večierok a naservírovať pohostenie. Na Samsung Gear S3 sa ľahko zvyká. Cítil som sa s nimi pohodlne. Páčilo sa mi, ako ma hodinky stále chválili za moju aktivitu a povzbuzdovali ma – len tak ďalej. 🙂 Motivujúce! Vysvetlil som si to po svojom a dal som si teda dva kusy koláča.

Keby hostia vedeli, čo všetko ešte tesne pred ich príchodom nefungovalo, nečudovali by sa, že som si meral tesne pred začiatkom srdcový pulz. Ale na infarkt to nebolo.

Medzitm som sa prehodil do gala. Hodinky mi sadli ako uliate vyzerali veľmi dobre aj so sakom. Stačí si potom len vymeniť displej za minimalistický, čím sa zmenia na elegantný doplnok. Počas večera sa ma na ne viacerí pýtali, čo všetko dokážu. Takže som sa popravde aj celkom vyrozprával. 🙂 Páčili sa aj babám z baru, vďaka čomu som mal kopec drinkov. Nealko samozrejme. 🙂 Napriek tomu, že noc bola ešte mladá, krokový limt som si splnil. Každý deň totiž musím prejsť pre svoj dobrý pocit minimálne 10 tisíc krokov.

A na záver sa pozrite naše barmanky. Bola s nimi totálna zábava 🙂

S hodinkami Samsung Gear S3 si ešte užijeme kopec zábavy a prinesieme vám naše skúsenosti. Najbližšie sa s nimi chystám behať a pozor, aj sa s nimi vyspať! 🙂

 

Značky: