Aplikácia Microsoft Hyperlapse je dostupná pre Windows a Android.

Microsoft Hyperlapse je aplikácia, ktorá dokáže urýchliť natočené video. Takáto funkcia je užitočná, ak chcete zdieľať dlhšie video, ktoré nie je natoľko zaujímavé, aby pútalo pozornosť počas celej svojej dĺžky. Ak si napríklad natočíte cestu bicyklom po lese, nemá zmysel zdieľať 5 minútové video. Aplikáciou Hyperlapse ho urýchlite a jeho dĺžku znížite podľa potreby aj na 30 sekúnd. My sme aplikáciu využili pri zrýchlení záznamu hokejového tréningu pred zápasom.

Hyperlapse umožňuje uložiť video v štandardnej rýchlosti alebo ho 2, 4, 8, 16 a 32-násobne urýchliť. Rýchlosť videa si môžete vybrať po jeho importovaní, resp. po vytvorení.

Chválime, že aplikácia umožňuje import už vytvorených videí. Snímanie videa pomocou aplikácie neprekvapí, môžete využiť prednú aj zadnú kameru. Je však škoda, že priamo počas točenia videa sa nemôžete medzi nimi prepínať. Finálne video je možné priamo zdieľať na sociálne siete.

Aplikácia od Microsoftu je dostupná vo verzii pre Windows a Android:

Video po 8-násobnom zrýchlení 

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit