Microsoft Classic IntelliMouse je moderné prevedenie známej myšky Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0. Tá bola určená na prácu alebo na bežné používanie. Jej moderné prevedenie sa spolieha na klasický dizajn, ktorý možnože môže pôsobiť trošku zastarane, ale jeho ergonómia je skvelá a stále má svoje čaro. Dvojnásobne, ak preferujete rozmerovo väčšie myšky.

Microsoft Classic IntelliMouse má vo výbave dvojicu hlavných tlačidiel, scrollovacie koliesko, ktoré funguje aj ako tlačidlo a dve bočné tlačidlá. Bočné tlačidlá a stlačenie kolieska sú programovateľné, treba si však stiahnuť oficiálny softvér zo stránky Microsoftu. Myška nás potešila aj nenápadným avšak účelným osvetlením v zadnej časti. Vďaka tomu ju vždy nájdete na stole, a to aj v úplnej tme.

Myš sa k počítaču pripája pomocou USB kábla, ten má dĺžku 1,8 metra. Citlivosť myši je 3200 DPI, frekvencia je až 1000 Hz. Podobnú hodnotu frekvencie majú aj herné myšky, novinka od Microsoftu však nie je určená primárne na hranie. Ako viacúčelová myš sa však nestratí.

Cena: 36,90 EUR

Zapožičal: Microsoft