V ten istý deň a až do bytu.

Možnosť objednať si tovar cez NAY je odteraz ešte atraktívnejšie. Veľké spotrebiče vám NAY v spolupráci s DODO doručí v deň objednania, veľký spotrebič vynesú až do vášho bytu a starý prevezmú na recykláciu. Bežnú donášku veľkých spotrebičov môžete využiť už dnes po celom Slovensku. Novinka s doručovaním v ten istý deň nazvaná NAY Expres dnes je zatiaľ dostupná v iba Bratislave.

Expresné doručenie

Novinka dostupná v hlavnom meste vám zabezpečí dodanie produktu v ten istý deň, kedy urobíte objednávku. Treba to však stihnúť do 14:40. V prípade neskorších objednávok ju NAY doručí do 24 hodín. Objednať si môžete akúkoľvek elektroniku, no v prípade veľkých spotrebičov ako sú práčky, chladničky alebo napríklad sušičky máte v cene služby aj zapojenie u vás doma. Štandardom je aj vynesenie pôvodného spotrebiča, ak o to budete mať záujem.

Spomenuté služby sú dostupné pre tovar s hmotnosťou nad 30 kg. Expresnú donášku môžete využiť aj pre tovary s nižšou hmotnosťou ako napríklad TV, no tu už nie je zahrnuté zapojenie spotrebiča u vás. Je zrejmé, že toto až tak potrebovať nebudete a služba cieli práve na tie najnáročnejšie spotrebiče z pohľadu vlastnej dopravy. Ceny sú nasledovné:

  • tovar do 30 kg: 5,49 eur
  • tovar nad 30 kg: 27,90 eur
nay a dodo donaskaZdroj: Nay Elektrodom

Rýchlosť doručenia

Toto je hlavný faktor, ktorý vo väčšine prípadov rozhoduje. Na bežnú elektroniku si možno počkáte, no veľké a ťažké spotrebiče chcete mať čo najskôr doma, nech na to nemusíte myslieť. Objednávať z neznámeho e-shopu môže byť riziko. Síce vám to kuriér doručí, no vynesenie nebude v cene. Nay Express dnes doručuje vo všetky dni v týždni do 20. hodiny. Za tovar sa dá zaplatiť kartou priamo u kuriéra.

Všetko cez internet

Stále platí, že všetko vybavujete cez internet, podobne ako pri iných tovarov z NAY. Máte pohodlie domova a ak nepotrebujete tovar vidieť naživo, je prezeranie cez e-shop najlepší spôsob. Pokojne a bez ponáhľania si vyberiete, čo potrebujete a netreba myslieť na to, že aj tak bude po tovar treba chodiť na výdajné miesto. Nehovoriac, že aj tak ho zväčša nemáte ako odviesť.

NAY doprava – celé Slovensko

Expresnú dopravu využijete len v Bratislave, no veľký tovar si môžete objednať kamkoľvek na Slovensku. To stále platí, avšak nebude to v ten istý deň. Ide o službu s názvom NAY Doprava a aj tu máte istotu, že si objednávate servis až domov a to vrátane zapojenia spotrebiča.

Nestane sa, aby vám kuriér volal, že má pre vás balík a máte si ho prísť zobrať, prípadne dodá upozornenie, že je ťažký. Vďaka tomu môžete objednať veľký spotrebič aj vašim rodičom a nemusíte si brať dovolenku na čakanie kuriéra na zapájanie práčky alebo sprevádzkovanie chladničky.

Nielen keď sa pokazí

Z praxe vieme, že potreba nového spotrebiča funguje inak. Netreba maľovať čierne scenáre. Možno by ste už radi vymenili televízor alebo práčku, no viete, že s donáškou alebo chodením po ťažký tovar bude oštara. A tak tento proces odložíte. Expresná donáška je vynikajúca práve v doručení v ten istý deň ale aj garancii, že vám tovar vynesú a zapoja. NAY a DODO garantujú tieto služby. Expresné nakupovanie nadrozmerných zariadení je nová úroveň doterajších donášok.

Článok vznikol v spolupráci s NAY Elektrodom

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.