Redakcia magazínu touchIT v spolupráci s NAY Elektrodom zorganizovala ďalšie zo stretnutí naživo so svojimi fanúšikmi. Akcia sa konala v najmodernejšej predajni firmy NAY v Auparku v piatok 4. 12. 2015 od 17 hodiny. Tentoraz sme použili trochu iný koncept predstavovania IT vízií. Namiesto prednášky sme produkty ukazovali a záujemcovia si mohli naživo vyskúšať ako novinky fungujú.

A mali sme naozajstné chuťovky – napr. telefón Lumia 950, prepojený s dokovacou stanicou na myš a klávesnicu i displej, takže si ktokoľvek mohol vyskúšať ako je to s funkciou Continuum. ďalším produktom boli inteligentné hodinky Samsung Gear S2 a tiež Huawei Watch a ASUS Watch.

U oblasti smartfónov sme ukázali Samsung Galaxy S6 edge+, Sony Xperia Z5 Premium, Apple iPhone 6s  ako aj novinky z produkcie firmy Coolpad (napr. model S mini). Zaujali sme aj notebookmi, pričom sme mali aj Lenovo Yoga 900 a IdeaPad Miix 700.

NayBA-32Najviac pozornosti však pútali okuliare pre virtuálnu realitu Samsung Gear VR ako aj okuliare od firmy Zeiss v spojení so smartfónom Xperia Z5 Premium.

Samozrejme, nezabudli sme ani na crash test, pričom sme prítomných presvedčili o odolnosti telefónom značky CAT.

Celkovo sa na predstavení zúčastnilo viac ako 100 ľudí, pribežne prichádzali stále noví ľudia a naša predstavovacia akcia skončila po 20 hodine.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.