Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

#MusicWithoutLimits. Nalaď sa hneď ráno svojou obľúbenou hudbou a nechaj rytmus prúdiť tvojim telom celý deň, či už si kdekoľvek.

Panasonic a Dara Rolinc

Perfektný zvuk a nikdy nekončiaci zážitok, s tým pracuje kampaň spoločnosti Panasonic, ktorej tvárou sa stala energická Dara Rolins. Mottom „Music Without Limits“ odkazuje na to, ako si z každodenných všedností urobiť skvelý hudobný zážitok, zbaviť sa limitov a užiť si okamihy len pre seba. Pretože tóny, ktoré nás obklopujú, ovplyvňujú našu náladu a podobu našich bežných dní.

Bluetooth sluchátka RP-HF410B – Štýlové počúvanie kdekoľvek

Žiadne zamotané káble alebo vybitá batéria, len party, ktorá nikdy nekončí. Presne to ponúkajú streetové Bluetooth slúchadlá Panasonic RP – HF410B a ich vysoká kapacita batérie, ktorá vydrží prehrávať hudbu celých 24 hodín. Pokiaľ práve nestíhate, stačí použiť režim Quick Charge a za 15 minút sú slúchadlá nabité na ďalšie 3 hodiny hudobných zážitkov. Jednoducho môžete využiť aj funkciu napájanie z Powerbanky a muziku si vychutnávať celý deň i noc. Čistý dynamický zvuk, ale aj ich moderný vzhľad a ľahkosť zaistí to, že sa stanú vašim novým obľúbeným doplnkom. Či už je to láska na prvý pohľad, alebo tá na prvé počutie, do slúchadiel Panasonic sa skrátka zamilujete.

Odporúčaná MOC je 49,99 eur

Noise-cancelling sluchátka RP-HD605N – Dokonalé počúvanie kdekoľvek

Zažiť koncert počas rannej kávy alebo cesty v električke? Prémiové slúchadlá Panasonic RP – HD605N urobia z bežných činností dokonalý hudobný zážitok. Zabudovaný systém tlmenia okolitého zvuku si poradí so všetkými rušivými elementmi a vy si tak v úplnom tichu vychutnáte špičkový zvuk, ktorý si získa aj najnáročnejších hudobných poslucháčov. Koncert nekončí ani v momente, keď s vami chce niekto hovoriť.

 

Stačí iba prekryť pravú mušľu dlaňou, čím sa stíši prehrávaná hudba a aktivuje prenos vonkajších zvukov. Vďaka funkcii Bluetooth nebudete počas počúvania zviazaní káblami, napriek tomu si vychutnáte každý detail a získate pocit, že sa nachádzate úplne mimo čas a priestor. S dokonale sediacimi slúchadlami Panasonic posuniete každé počúvanie hudby na úroveň svetových koncertov bez ohľadu na to, kde práve ste.

Odporúčaná MOC je 299 eur

Party speaker SC-TMAX10 – Nekonečná párty kdekoľvek

Ponorte sa do hudobných tónov a nechajte rytmus prechádzať celým vaším telom s Panasonic SC – TMAX10. Prenosný party reproduktor je vybavený unikátnou technológiou AIRQUAKE BASS, ktorá vytláča vzduch smerom nahor a umocní tak váš zážitok z počúvania. Dynamické tóny a mocné basy zabezpečia zvuk, ktorý nemá obdobuy. Párty môže pokračovať aj za hranicou vašich dverí, pretože reproduktor je možné vďaka zabudovanej rukoväti a možnosti napájania z Power banky zapnúť aj na cestách či pri vonkajších večierkoch. Vyblázniť sa, vykričať si hlasivky alebo si zaspievať romantický duet, karaoke sa vďaka dvom konektorom pre mikrofón stane neoddeliteľnou súčasťou všetkých akcií. Tak zapni reprák, pusť energickú hudbu a zaži nekončiacu párty kdekoľvek.

Odporúčaná MOC je 269 eur