Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Do segmentu digitálnej tlače určenej pre grafické štúdiá a propagáciu prináša spoločnosť OKI inováciu v podobe LED tlačiarní OKI Pro6410 NeonColor, ktoré využívajú fluorescenčné tonery s vysokým jasom.

OKI Pro6410 NeonColor odstraňuje limity štandardného CMY farebného spektra. Pútavé fluorescenčné farby s vysokým jasom je možné pomocou transferových médií použiť na rôzne materiály a predmety. Tlačiarne a grafické štúdiá môžu vďaka tomu vytvárať fluorescenčné efekty na svetlom i tmavom pozadí, navyše s možnosťou použiť neónový toner ako bezpečnostný prvok, ktorý je viditeľný iba pri nasvietení UV svetlom.

Široké možnosti využitia farebného spektra NeonColor umožňujú napríklad unikátnu potlač textilu, reklamných predmetov a vytváranie obalových materiálov.

Tlačiarne NeonColor sú ďalším z radu prvenstva značky OKI, ktorá sa zameriava na profesionálne tlačové riešenia,“ hovorí Josef Klinger, Colour Specialist OKI, a pokračuje: „Do segmentu nízkonákladovej digitálnej tlače prináša celkom nové možnosti kreativity a prácu s fluorescenčnými farbami na takmer ľubovoľnom médiu.“

OKI Pro6420 NeonColor je A4 tlačiareň pracujúca rýchlosťami 34 str./min. (bežný režim) a 8 str./min. (transparentný režim), s rozlíšením 1 200 × 600 dpi a emuláciou PS3. Prvá stránka je vytlačená za 9 sekúnd, rýchlosť procesora je 533 MHz, kapacita zásobníkov papiera je 400 listov, kapacita tlačových kaziet až 6 000 strán, zariadenie podporuje papier do gramáže 250 g/m2 s dĺžkou až 132 cm. Rozmery zariadenia sú 34 × 43,5 × 54,6 cm.

Grafické tlačiarne OKI Pro Series sú vďaka nízkym vstupným nákladom ideálne na nízkonákladovú produkciu grafických materiálov pri zaistení špičkovej kvality výstupov. Produkty tohto radu sú primárne zamerané na grafické oddelenia a štúdiá, copycentrá, reklamné agentúry a podobne. Všetky tlačiarne OKI Pro Series sú navrhnuté vzhľadom na efektívnu prevádzku s vysokokapacitnými tonermi.

Značky: