Alza.sk aj na Slovensku spúšťa členský program AlzaPlus+. Len za 1 € mesačne poskytuje bezplatné doručenie na viac ako 5-tisíc odberných miest pri všetkých objednávkach a to bez ďalšieho obmedzenia.

V ČR veľký úspech

To vyhovuje potrebám zákazníkov, ktorí pre 85 % objednávok volia osobný odber. V Českej republike, kde spoločnosť službu spustila minulý rok, využíva program AlzaPlus+ viac ako 100-tisíc zákazníkov.

Oplatí sa ročná platba

Po uvedení na český trh tak prináša Alza aj na Slovensku program AlzaPlus+. Ročná platba 11,99 € a v rámci programu si budete môcť bezplatne doručiť všetky svoje objednávky do AlzaBoxov, na predajne Alza  alebo aj do partnerských odberných miest Packety a Slovenskej pošty. To platí pre celý sortiment, teda viac ako 350 tisíc výrobkov a to vrátane veľkých domácich spotrebičov.

V ČR takto ľudia realizujú svoje bežné nákupy – kupujú napríklad príslušenstvo k mobilným telefónom, drogériu, detské plienky, krmivo pre zvieratá, ale aj hračky či kávu.

Pre koho je tento program?

Členstvo je otvorené pre všetkých zákazníkov, fyzické osoby a tých, ktorí nakupujú na IČO, bez ohľadu na predchádzajúcu históriu nákupov. Aktivácia je rýchla a jednoduchá. Pri nákupe tovaru na webe stačí v košíku vybrať ročné alebo mesačné členstvo. Po úspešnej aktivácii vám už nebudú účtovať žiadnu sumu za doručenie do uvedených výdajných miest.

Výhodu služby potvrdzujú aj dáta z aktuálneho fungovania programu v Českej republike, kde si viac ako 90 % lokálnych zákazníkov vyberá cenovo výhodnejšiu možnosť ročného členstva. Na Slovensku to predstavuje 11,99 eur, čo je v prepočte menej ako 1 eur. Mesačné členstvo stojí 2,50 eur.

Zdroje: vlastné, AlzaPlus+

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.