Dneškom odštartoval predaj nových slúchadiel Magic Earbuds od spoločnosti HONOR.

Tie sú vybavené špeciálnou technológiou, ktorá potláča okolité zvuky a ruchy, majú mimoriadne kvalitné basy a sú úplne bezdrôtové. Sú preto určené predovšetkým fanúšikom fitness, ktorí chcú zažiť bezpečný a ničím nerušený tréning.

Sústreďte sa len na váš športový výkon

Nerušený tréning je pre kvalitný výkon nesmierne dôležitý. Slúchadlá Magic Earbuds disponujú hybridnou technológiou, ktorá potláča okolité zvuky a ruchy s intenzitou viac ako 24 dB. V praxi to prebieha tak, že trojitý vstavaný mikrofón zaznamenáva okolité zvuky a už zmienená technológia vyhodnocuje, ako veľmi sú rušivé. Na základe toho ich dokáže efektívne eliminovať a vy si tak môžete užiť nerušené počúvanie hudby počas tréningu. Vychutnať si môžete aj vysoko kvalitné telefonovanie s priateľmi alebo pracovné hovory odkiaľkoľvek.

Slúchadlám neuškodí ani pot pri tréningu

Pot ku kvalitnému tréningu jednoducho patrí, rovnako ako počúvanie hudby, ktorá motivuje k lepšiemu výkonu. Veľakrát však hudbu radšej vynecháme, aby sme predišli nechcenému poškodeniu našich slúchadiel. S Magic Earbuds sa však nemusíte báť žiadnych športových aktivít. S certifikáciou IP54m sú odolné voči vode, preto môžu odvážnejší športovci trénovať aj v daždivom počasí. A vďaka ich ergonomickému dizajnu sa nemusíte báť ani toho, že vám vypadnú z uší alebo ich stratíte.

Výborná výdrž a intuitívne ovládanie

Používatelia telefónov HONOR a Huawei iste ocenia automatické spárovanie s ich telefónom. Ani majitelia smartfónov ostatných značiek si však nemusia zúfať. Slúchadlá podporujú Bluetooth 5.0, takže ich jednoducho spárujete s akýmkoľvek zariadením, užijete si ešte väčší dosah a prenosovú rýchlosť i dlhšie počúvanie hudby. Disponujú aj inteligentnou detekciou nosenia. Magic Earbuds sú schopné zistiť, či sú nasadené, a na základe týchto informácií sa potom automaticky zapnú, spustia alebo pozastavia prehrávanie hudby. Ich nabíjanie zaisťuje USB kábel typu C. Nabitie na 100 % dosiahnu približne za hodinu a pol. Kvalitné basy si tak môžete užívať nepretržite až 3,5 hodiny, a ak máte plne nabité puzdro, získate energiu na ďalších 13 hodín počúvania.

Slúchadlá zoženiete vo farbe Pearl White za 119 EUR. Viac informácií sa dozviete na www.hihonor.com/sk.