Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 4. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Netflix obmedzí základné predplatné

Na základe dokumentu, ktorý vydala, a v ktorom sumarizovala svoje pôsobenie za minulé roky, je zrejmé, že sa chce sústrediť na predplatné s reklamami. Toto by malo byť v budúcnosti základné predplatné, ktoré už teraz poskytuje väčšie výhody, avšak za cenu, že na niektorých trhoch, kde je dostupné, budú mať diváci filmový a seriálový obsah pretkaný reklamným priestorom.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Telekom oznámil veľkú zmenu. Ak máte viacero služieb, získate zľavu alebo výhody. Nie každý však ušetrí

Telekom predstavil novú verziu programu Magenta 1. Tento program spočíva v tom, že ak máte od Telekomu viac služieb – mobilné, pevné, TV, môžete získať rôzne výhody. Aktuálne sú to napríklad dvojnásobné minúty a dáta pre mobilné paušály alebo rýchlejší internet pre pevné služby.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Exynos alebo Snapdragon? Prvé testy Galaxy S24 prekvapia

Samsung pred pár dňami predstavil trojicu vlajkových telefónov série Galaxy S, ktoré budú aj tento rok zápasiť o priazeň používateľov odlišnými čipsetmi. Pokým v roku 2023 všetky modely série Galaxy S23 používali exkluzívny čipset Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, tak tento rok kórejský výrobca zvolil dve odlišné verzie. Prvou je čipová sada z vlastnej produkcie s názvom Exynos 2400, a druhou je Snapdragon 8 Gen 3 od Qualcommu so zvýšenou taktovacou frekvenciou. 

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. POCO M6 Pro: Konečne poriadny lacný telefón (RECENZIA)

Lacné smartfóny s cenou okolo 200 eur sú často najzaujímavejšou kategóriou medzi výrobcami smartfónov. Vytvoriť však dobrý lacný smartfón nie je vôbec jednoduché, keďže treba vedieť, na ktorých miestach sa dá šetriť. Ak výrobca šetrí na nesprávnych miestach, môže sa stať, že sa daný model nebude takmer vôbec predávať. Čínska spoločnosť Xiaomi so svojimi dcérskymi značkami však veľmi dobre vie, ako vytvoriť dobrý lacný smartfón.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Philips OLED+959: Televízor s úplne novým dizajnom

OLED+959, ako vlajková loď roku 2024 v rade Ambilight TV, predstavuje prémiový televízor aj vďaka novému procesoru P5 AI Dual Engine spolu s technológiou META 2.0, novým systémom Ambilight Plus a integrovaným zvukovým systémom Bowers & Wilkins TV 5.1.2.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Tohtoročné Samsung Galaxy Watch dostanú nový procesor

Samsung pred pár dňami oznámil smartfóny série Galaxy S24 a konečne ukázal aj pripravovaný inteligentný prsteň Galaxy Ring. Teraz sa môže začať plne venovať letnej udalosti Unpacked, na ktorej by sa mali okrem nových skladateľných smartfónov objaviť aj smart hodinky Samsung Galaxy Watch7. Očakáva sa, že prídu v základnej verzii a vo verzii Pro – po dvoch rokoch sa tak dočkáme nástupcu modelu Galaxy Watch5 Pro.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: