Počítačová myš môže vyzerať aj netradične a Cliptec DeXigner-Air je toho dôkazom.

Počítačová myš je príslušenstvo, bez ktorého si nikto nevie predstaviť prácu s počítačom. A to platí aj pre používateľov prenosných počítačov. Výrobcovia to vedia a majú v zásobe aj také počiny, akým je myš Cliptec DeXigner-Air.

cliptec-dexigner-air-rzs826-wireless-optical-mouse_nowat

Ide o myš, ktorá je bezdrôtová a jej snímač ma rozlíšenie 1200 dpi. Teda v tomto smere sa nerobia žiadne pokusy a dostávate myš s vysokou rozlišovacou schopnosťou. Na prisvetlenie používa modrú LED diódu. Prepojovací snímač je vo verzii nano a tak ho netreba z počítača vyberať ani pri jeho prenášaní. Na chrbte imituje elegantnú kožu s obšívkou, ktorá lemuje okraje povrchu. Ide o klasický trojtlačidlový model s nízkym profilom. Viac je teda vhodná na cestovanie a všade tam, kde hľadáte myš malých rozmerov. Najlepšie sa jej darí na hladkých povrchoch, na tých látkových bude pohyb dosť problematický. Má totiž jemne pogumované telo.

Na dotyk pri uchopení je to fajn, na spondej strane sa tým sťažuje pohyb. Funguje najlepšie na klasickom stole, lesklé povrchy predstavujú problém, priesvitné kurzor vôbec nerozbehajú. Na napájanie je použitá jedna AA batéria. Nepotrebujete žiadne ovládače, stačí pripojiť prijímač do počítača.

Cena: 8,45 EUR
Zapožičal: WESTech

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.