Zber nepotrebných telefónov sa začne 7. novembra 2022 a bude pokračovať až do 31. januára 2023.

Férová Nadácia O2 a Nadácia Televízie Markíza spojili sily a predstavili spoločnú aktivitu s názvom Druhá šanca pre mobil, ktorou chcú počas vianočného obdobia pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú – deťom a rodinám s neľahkým osudom.

Druhá šanca pre mobil spočíva v odovzdaní nepotrebného starého telefónu do zberu. Zber nepotrebných telefónov sa začne 7. novembra a bude pokračovať až do 31. januára 2023. Snahou nadácií je vyzbierať čo najviac zariadení v čo najvyššej hodnote, ktorá bude prerozdelená deťom a rodinám v núdzi prostredníctvom platformy Ďakujeme.sk. Nadácie sa rozhodli hneď v úvode zberu darovať sumu 5 000 eur.

Férová Nadácia O2 a Nadácia Televízie Markíza darovali 5000 eur platforme Ďakujeme.skZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Férová Nadácia O2 a Nadácia Televízie Markíza darovali 5000 eur platforme Ďakujeme.sk

Nepotrebné telefóny môžete odovzdať v predajniach O2

Staré nepotrebné telefóny môžete odovzdať v ľubovoľnej predajni O2. Operátor odovzdá všetky telefóny partnerovi na recykláciu a celú získanú hodnotu odovzdá Nadácii Televízie Markíza pre darcovskú platformu Ďakujeme.sk. Okrem ekologického rozmeru zberu nepotrebných telefónov tak môžu ľudia ich zostatkovou hodnotou prispieť rodinám v núdzi. Telefóny s nulovou hodnotou budú ekologicky zrecyklované, prípadne sa pre ne nájde ďalšie užitočné využitie.

Nadácia Televízie Markíza a Férová Nadácia O2 darujú celú vyzbieranú sumu prostredníctvom platformy www.dakujeme.sk.

Druhá šanca pre mobilZdroj: O2
Druhá šanca pre mobil

Zdroj: O2, Markíza

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit