Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tohtoročného Valentína rovnako ako každý rok oslávite slávnostnou večerou, ale radi by ste partnerovi alebo partnerke dali ešte aj nejaký hmotnejší darček? Darčekom, ktorý skrášli, pripraví obľúbenú kávu alebo uľahčí či spríjemní život rozhodne nič nepokazíte.

Pre ňu:

Kapsľový kávovar Krups Nescafé Dolce Gusto Lumio

Tento kávovar v minimalistickom dizajne ponúka maximálne možnosti: dáma vášho srdca si s ním môže pripraviť viac ako 30 druhov nápojov (intenzívne espresso, aromatické lungo, krémové cappuccino, jemné latte macchiato, čokoládu, čaj alebo napríklad lahodné čokoládové či osviežujúce studené nápoje) vrátane XL veľkosti nápoja (až 300 ml) a nádržka pojme až liter vody, takže ju nie je potrebné dopĺňať tak často. Hermeticky uzavreté kapsule navyše uchovajú kávu čerstvú a na jej prípravu postačí jediné stlačenie tlačidla. Po minúte nečinnosti sa kávovar sám vypne, čo ho radí do kategórie A+, a ponúka príkon 1460 W a tlak až 15 barov. Na výber máte z bieleho, čierneho alebo červeného odtieňa. Cena je 89,90 €.

Zubná kefka FOREO ISSA 2

Táto kefka je vysoko hygienická, hypoalergénna, absolútne vodotesná, ľahko umývateľná a úžasne ľahká. Naviac má ergonomický tvar, je vyrobená z rýchloschnúceho a neporézneho silikónu (takže je až desaťtisíc krát odolnejšia ako nylonové kefky) a jeho batéria vydrží na jedno hodinové nabitie až 365 použití. Vďaka kombinácii 3D flexibilnej hlavy kefky, sonickej technológie a až 11 000 pulzáciám za minútu dokonale odstráni zubný povlak, zároveň je však k ďasnám a zubnej sklovine veľmi šetrný. A ponúka až 16 rýchlostí a dvojminútový časovač. Cena je 169 €, k dostaniu v rôznych odtieňoch.

Fén Fenité & Swarovski – exkluzívne v Datartu

Vďaka AC motoru zaručuje dlhú životnosť a funkcia ionizácie zase zaistí vlasom vašej partnerky zdravý lesk. Môže si vybrať z troch stupňov nastavenia teploty a dvoch rýchlostí prúdenia vzduchu, ocení aj otočný koncentrátor o 360° alebo ochranný penový filter, a vďaka odnímateľnému filtru ľahko vyjme zachytené vlasy. Dĺžka kábla je 1,8 m. Súčasťou balenia je strieborný náhrdelník s čírym kryštálom Swarovski v tvare srdca. Cena je 39,90 €.

Žehlička na vlasy s naparovaním Fenité & Swarovski – exkluzívne v Datartu

Keramicko-turmalínové doštičky postupne uvoľňujú keratín a arganový olej, takže sa pri žehlení o vlasy ešte viac starajú. Doštičky sú zároveň odpružené, vďaka čomu perfektne priľnú k vlasom. Obdarovaná môže plynulo nastavovať teplotu od 160 do 220 °C a žehliace dosky sa rýchlo nahrejú, takže nemusí dlho čakať. Žehlička ponúka aj funkciu žehlenia s parou, vďaka vyberateľnej nádržke sa do žehličky ľahko naleje voda a vďaka objemu cca 7,5 ml vydrží produkovať paru až 20 minút. Žehličku je tiež možné použiť s vlasovým mliekom pre zlepšenie kvality vlasov a výsledkov žehlenia. Dĺžka kábla je 1,8 m, doštičky možno uzamknúť v uzavretej polohe a hodiť sa môže aj cestovné puzdro. Súčasťou balenia je strieborný náhrdelník s čírym kryštálom Swarovski v tvare srdca. Cena je 44,90 €.

Mobilný telefón Apple iPhone XR (PRODUCT) RED

Ponúka obrovský výkon vďaka procesoru A12 Bionic s Neural Engine ďalšej generácie, 12Mpx fotoaparát alebo 6,1″ Liquid Retina displej, teda najpokročilejší LCD panel na trhu. Je odolný voči prachu a vode (certifikácia IP67), možno ho nabíjať bezdrôtovo a výdrž batérie je najlepšia zo všetkých vlaňajších iPhonov. Rámček je tiež vyrobený z leteckého hliníka a telefón je možné zabezpečiť vylepšeným Face ID. Vaša partnerka ocení aj internú pamäť 64 GB, GPS/GLONASS/Galileo/QZSS, Wi-Fi ac, 4G LTE alebo operačný systém iOS. Praktickým benefitom je aj možnosť používať po prvýkrát v histórii v iPhonu dve SIM karty (jedna fyzická + druhá eSIM). Nákupom produktu s označením (PRODUCT)RED navyše pomôžete v boji proti AIDS. Cena je 860 €.

Pre neho:

Holiaci strojček Braun 3030s

Váš partner má na výber buď z klasického sieťového napájania, alebo ho môže používať bezdrôtovo až 45 minút na jedno nabitie. Zaoblený a úplne hladký povrch SensoFoil umožňuje zastrihávať priamo u pokožky bez jej zbytočného podráždenia, stredný zastrihávač pomôže s odstránením dlhšieho strniska a tvarovací zastrihávač na zadnej strane pomôže vytvarovať okraje partnerových kotliet, fúzikov alebo skrátiť bradu. Strojček ponúka aj 3D holiaci systém, ergonomickú rukoväť, je možné ho používať aj namokro, po použití ho umyť pod tečúcou vodou alebo ho v priebehu piatich minút rýchlo dobiť. Cena je 84,90 €.

Automatický kávovar Krups EA815570

Má príkon 1 450 W a ponúka tlak až 15 barov, takže zaručí dokonalú chuť i arómu kávy bez rizika pripálenia zŕn. Vie pripraviť hneď niekoľko druhov kávových nápojov, čo zvládne napríklad vďaka výškovo nastaviteľným tryskám, pod ktoré je možné vložiť rôzne vysoké šálky bez toho, aby si ich majiteľ počas prípravy ušpinil kuchynskú linku. Môže pripraviť dve kávy zároveň, voda je ohrievaná pomocou moderného termobloku a poteší aj parný penič mlieka alebo možnosť uložiť si do pamäte obľúbené nápoje. Vďaka integrovanému mlynčeku sa tiež obdarovaný nemusí zaoberať mletím zŕn a ovládanie kávovaru zvládne ľahko vďaka prehľadnému LCD displeju. Cena je 319 €.

Bezdrôtové slúchadlá Sony MDR-XB650BT

Tieto bezdrôtové slúchadlá ponúkajú dobrý pomer ceny a výkonu a k tomu navyše skvele vyzerajú. Na jedno štvorhodinové nabitie môže váš partner počúvať hudbu až 30 hodín a vďaka technológii NFC či Bluetooth sa pri tom nemusí obťažovať s káblami. Mimoriadny dôraz kladú slúchadlá aj na basovú zložku, ponúkajú integrovaný mikrofón, široký frekvenčný rozsah, samonastavovací  náhlavný most a mäkké polstrované mušle. Cena je 128,90 €.

Bezdrôtový reproduktor JBL FLIP4

Váš dobrodruh si ho môže vziať na lyže, k oceánu i do hôr – tomuto reproduktoru nevadí ani dážď, ani ponorenie do vody, a to vďaka stupňu vodotesnosti IPX7. Vďaka Bluetooth si môže púšťať obľúbené piesne z telefónu, pričom funkcia JBL Connect zaručuje jednoduché spárovanie viac Bluetooth reproduktorov, takže dokáže ozvučiť napríklad aj záhradnú párty. Vstavaná Li-Ion batéria disponuje kapacitou 3000 mAh a vydrží v prevádzke až 12 hodín. Reproduktor ponúka zvuk 16 Wattov vo frekvenčnom rozsahu od 70 do 20 000 Hz, ale váži len niečo málo cez pol kila. Využiť možno aj integrovaný mikrofón. Cena je 99 €.

Zastrihávač fúzov Remington MB4125

Vďaka odľahčenej konštrukcii, ergonomickému tvaru a bezdrôtovému použitiu (na jedno nabitie vydrží až 40 minút) je jeho použitie veľmi príjemné a jednoduché. Vytvorí vášmu partnerovi presne takú dĺžku a strih fúzov, aké práve chce, pričom si môže vybrať z deviatich nastaviteľných dĺžok od 0,4 do 18 mm. Po skončení jednoducho opláchne ozubené čepele CaptureTrim pod tečúcou vodou. Ocení aj LED indikátor alebo čistiacu kefka. Cena je 34,90 €.

PowerBank ADATA X7000

Táto vrecková dobíjacia stanica ukrýva batériu s kapacitou 7000 mAh s dvoma USB portmi, ktoré dokážu napájať prúdom až 2,4 A, a vie to rýchlo. Inteligentný telefón alebo tablet dobije trikrát bez toho, aby váš partner musel použiť zásuvku. PowerBank má rozmery mobilného telefónu, nemôže sa prehriať ani prebiť a jej puzdro je odolné proti nárazu i ohňu. Cena je 14,90 €.

Značky: