V skutočnosti tu máte všetky podstatné funkcie moderných slúchadiel. Za cenu, ktorú by ste inde hľadali len ťažko.

Nielen ANC, ale aj priepustný režim na to, aby ste počuli okolité zvuky. Tým sa slúchadlá stávajú vhodné aj na športovanie. V každom prípade je to dobrý režim vždy, keď potrebujete vedieť, čo sa okolo vás deje. Nemusí to byť len pri športe, ale aj pri ceste po ulici alebo večer, v obchode pri pokladni. Skrátka situácie, kde tento režim využijete, poznáte dobre aj sami. Tým, že majú odolnosť voči spoteniu a dažďu, netreba sa obávať používať ich všade, kde potrebujete.

Niektorí majú radi dodatočné aplikácie, iní zase nie. Tu všetko nastavenie prebieha cez dotykové ovládanie na slúchadlách. Stačí ich spárovať so smartfónom a používať. Podporujú rozšírený zvukový kodek AAC. Na lepších nahrávkach to budete počuť a odporúčame ich preto každému, kto chce lepší zvuk a využije túto pridanú hodnotu.

Niceboy HIVE Pins 2 ANC

Niceboy HIVE Pins 2 ANC, Zdroj: Niceboy

Nabíjacia škatuľka sa nabíja cez USB-C a dokonca ju môžete nabiť aj cez systém bezdrôtového nabíjania. V tejto cenovej skupine je to jednoznačne netradičná funkcia. Slúchadlá vydržia do 6 hodín prehrávania hudby a celkovo aj so škatuľkou máte 24 hodín hudby bez toho, aby ste museli hľadať externý zdroj energie. Je miniatúrna a jej oválne tvary oceníte vo vrecku. Takmer ju nepocítite a vždy ju môžete mať pri sebe.

Koncepcia slúchadiel je niekde na pomedzí in-ear (úplne do ucha) a ear buds (s priložením do ucha). Nebudú vás tlačiť a sú dobrou správou najmä pre tých, čo si nechcú slúchadlá strkať hlboko do zvukovodu. Ležať na boku s nimi môžete, ale to už budete pociťovať tlak. Balenie má tri veľkosti návlekov a sú viac ploché než dlhé. S každou veľkosťou dosiahnete zámer nevtlačiť si ich do ucha príliš.

Aktívne odhlučnenie tu funguje veľmi dobre, no povedzme, že sú tu rezervy dané konštrukciou. Mnoho in-ear slúchadiel sa spolieha aj na to, že mechanicky odizolujú okolie. Rozdiel ale poznať a určite sa tu funkcia ANC hodí. Bude pre vás prínosom.

Niceboy HIVE Pins 2 ANC

Niceboy HIVE Pins 2 ANC, Zdroj: Niceboy

Verdikt

Niceboy HIVE Pins 2 ANC sú výborné slúchadlá. Na pohľad značka, ktorá ešte nie je taká vyhlásená ako iné značky, ale aj s podstatne vyššími cenami. Predsudky bokom, získate naozaj veľmi dobrú kvalitu zvuku. Jednoducho sa párujú cez Bluetooth 5.0 a celkovo dobre používajú. Tvarované sú tak, že lemujú lícnu kosť a nijako neodstávajú ani nevytŕčajú. Vrelo ich odporúčame.

Zapožičal: Niceboy

Cena: 73 €

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.