Spoločnosti Niceboy sa pri medzigeneračnej obmene modelov Hive Pins 2 a Pins 3 podarilo zlepšiť hneď niekoľko kľúčových parametrov.

Ani pri novinke sa však nezabudlo na aktívne potlačenie hluku, pričom medzi najvýznamnejšie zlepšenia modelu Hive Pins 3 ANC rozhodne patria 10 mm meniče a neskutočne dlhá výdrž batérie.

Pokiaľ sa v úplne bezdrôtových slúchadlách nachádza ANC, tak sa môžete spoľahnúť, že v prípade potreby budete môcť používať aj funkciu Ambient. Tá slúži na zaistenie bezpečnosti, keďže k hudbe pridáva zvuky z okolia. Pokiaľ však nebudete chcieť využívať ani jednu z vyššie uvedených funkcií, tak ich jednoducho vypnete a svoju obľúbenú hudbu si budete vychutnávať v štandardnom režime.

Okrem skvelej výdrže batérie až 40 hodín, sa môžete spoľahnúť aj na stabilný prenos zvuku, ktorý zabezpečuje najnovší štandard Bluetooth 5.3. Slúchadlá ponúkajú aj špeciálny herný režim pre mimoriadne rýchly prenos zvuku bez akéhokoľvek oneskorenia. Slúchadlá majú aj vlastnú aplikáciu Niceboy ION s radom zaujímavých funkcií, vrátane ekvalizéra. Aplikácia vám dokonca pomôže nájsť slúchadlá, ak ich stratíte. A tiež zobrazí, koľko času im ešte zostáva do vybitia batérie.

Pokiaľ však patríte medzi aktívnych používateľov a radi športujete, tak HIVE Pins 3 ANC môžete so sebou zobrať aj do dažďa, alebo si dať poriadne do tela. Slúchadlá sú totiž vybavené stupňom krytia IPX4, čo znamená, že sa nezľaknú dažďa a ani potu. Nezabudlo sa však ani na podporu hlasových asistentov Siri a Google Assistant.

Nabíjacie puzdro je vybavené USB-C portom, pomocou ktorého HIVE Pins 3 iba za 5 minút nabijete na 1,5 hodiny počúvania. Samotné slúchadlá však pri plnom nabití dokážu nepretržite hrať až 10 hodín. Zvyšných 30 hodín dodá nabíjacie puzdro.

Každé jedno slúchadlo je vybavené dotykovými plochami, pomocou ktorých môžete ovládať prehrávanie hudby, ale aj prijímať a ukončovať hovory. V prípade potreby nie je problém slúchadlá HIVE Pins 3 ANC pripojiť až k dvom zariadeniam súčasne.

  • Niceboy HIVE Pins 3 ANCZdroj: Niceboy
  • Niceboy HIVE Pins 3 ANCZdroj: Niceboy
  • Niceboy HIVE Pins 3 ANCZdroj: Niceboy
  • Niceboy HIVE Pins 3 ANCZdroj: Niceboy

Cena: 58 €

Zapožičal: Niceboy

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.