Niceboy svojimi slúchadlami osloví predovšetkým mladých ľudí, ktorí si počas dňa chcú nerušene vychutnať svoju obľúbenú hudbu.

Zároveň si však chcú dopriať aj pohodlie, pričom vyžadujú vysokú kvalitu za dostupnú cenu. Presne také sú nové ľahké bezdrôtové slúchadlá HIVE Prodigy 4, ktoré ponúkajú vysokú mieru pohodlia počas používania. Zároveň je ich možné rýchlo a jednoducho zložiť pre prípad, že by ste ich chceli prenášať napríklad v taške alebo v batohu.

Zvuk je v týchto cenovo dostupných slúchadlách veľmi dobre vyvážený. Milovníkov modernej hudby určite poteší technológia MaxxBass, ale nechýbajú ani výrazné výšky a presné stredy. Je však potrebné myslieť na to, že konštrukcia slúchadiel je on-ear, čiže mušle nezakryjú celé ucho, ale náušníky sa na naň iba prikladajú. Je to obľúbené riešenie pre tých, ktorí chcú viac vnímať okolie, ako pri over-ear riešení a zároveň nechcú, aby sa im potili uši.

Niceboy HIVE Prodigy 4Zdroj: Niceboy
Niceboy HIVE Prodigy 4

Aj podpora kodeku AAC zaručuje vysokú kvalitu zvuku. Za ňou však v žiadnom prípade nezaostáva ani výdrž batérie na jedno nabitie. Tá je neskutočných 50 hodín, avšak v prípade potreby je možné slúchadlá rýchlo nabíjať cez USB-C port. Zároveň sa nemusíte báť výpadkov zvuku, pretože o stabilné pripojenie sa postará Bluetooth 5.3. Model Prodigy 4 sa vyznačuje aj vysokou mierou pohodlia vďaka flexibilnej konštrukcii, ktorá slúchadlá prispôsobí tvaru hlavy, aby ich používanie bolo čo najpohodlnejšie. Okrem toho, že slúchadlá od Niceboy ponúkajú modernú výbavu, ako napríklad handsfree telefonovanie a rýchle párovanie, tak sú vybavené aj podporou ovládania pomocou Siri a Asistenta Google.

Vysokou mierou pohodlia disponujú nielen mušle, ale aj nastaviteľný hlavový most. V prípade, že chcete tieto slúchadlá nosiť okolo krku, čo je samozrejme veľmi moderné, tak mušle sa otočia smerom nahor, čo umožní prehrávanie hudby v štýle malých reproduktorov.

Niceboy myslí aj na zaujímavé farebné prevedenie. Hive Prodigy 4 sú dostupné v atraktívnych farbách elegantný čierny ónyx, jemná ružová sakura alebo oslnivá biela hmla.

Cena: 46 €

Zapožičal: Niceboy

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.