Niceboy RAZE Supersonic XL je vynikajúcim zástupcom odolných bezdrôtových reproduktorov.

Okrem toho sa vyznačuje moderným dizajnom, ktorý po stranách dopĺňa farebné podsvietenie basových reproduktorov. Dôležité však je, že aj v takom malom tele ako má reproduktor od Niceboy, sa skrýva veľký zvuk. Celkový výkon totiž dosahuje až 24 W, pričom ten je dynamický a detailný.

To všetko vďaka technológii MaxxBass, ktorá poskytuje bohaté a presné basy. Aby ich však mohla poskytovať, tak na druhej strane je technológia Bluetooth 5.0, ktorá poskytuje stabilný bezdrôtový prenos.

Pokiaľ by vám jeden RAZE Supersonic XL nestačil, tak k nemu pokojne pripojte druhý, vďaka čomu získate zvuk, ktorý vás doslova obklopí. Najlepšie na tom je, že tento systém je dokonale prenosný, čiže si ho môžete so sebou zobrať kdekoľvek

RAZE Supersonic XL má odolnú pogumovanú konštrukciu, ktorá je kombinovaná textíliou. Už na prvý pohľad je vidieť, že tento reproduktor sa nezľakne ani náročnejšieho používania, či už na záhrade, alebo pri cvičení. Stupeň krytia IPX6 pre tento reproduktor zabezpečí odolnosť proti striekajúcej vode, čiže je skutočne stavaný na všetky aktivity od telocvične po outdoor.

Je akýmsi zvykom, že reproduktory od Niceboy vždy prinášajú aj niečo navyše. Inak tomu nie je ani pri modeli Supersonic XL. Okrem hudobnej reprodukcie sa vo výbave nachádza aj powerbanka. To znamená, že ak bude váš telefón potrebovať náhradnú energiu, tak ho stačí pripojiť k reproduktoru a prostredníctvom USB kábla nabiť.

V portovej výbave reproduktora sa nachádza 3,5 mm AUX vstup aj USB-C port, cez ktorý sa reproduktor nabíja pribaleným káblom. Dobrou správou pritom je, že reproduktor RAZE Supersonic XL nebudete nabíjať často. Na jedno nabitie totiž dokáže nepretržite hrať až 12 hodín a nabíjať váš mobilný telefón.

Pokiaľ by ste si však chceli vypočuť FM rádio, tak to nie je problém. Aj to sa totiž vo výbave reproduktora nachádza. Rovnako tu nájdete slot pre microSD kartu a využiť môžete funkciu hands free.

Cena: 58 €

Zapožičal: Niceboy

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.