Táto chorvátska značka postupne prichádza aj na náš trh.

Spoločnosť NOA oficiálne predstavila svoje smartfóny na tohtoročnom kongrese MWC v Barcelone. Stretli sme sa s ňou aj na prezentácii produktov pre organizáciu EISA a chorvátsky výrobca aktuálne oznámil, že pripravuje smartfóny s displejom s pomerom strán 2:1. Prvé modely sa dostanú na trh koncom aktuálneho roka, ďalšie prídu počas budúceho roka.

Telefóny ponúknu 6-palcovú uhlopriečku s rozlíšením Full HD. Budú mať pretiahnutý displej s pomerom 2:1 podobne ako LG G6 a Samsung Galaxy S8. Podobný bude aj veľmi tenký rámik okolo displeja. Prvý model NOA N5 bude spadať do segmentu strednej triedy a na trh sa dostane v decembri. Ponúkne procesor MediaTek MT6750, 4 GB RAM a 64 GB úložisko ako aj 13 Mpx zadnú a 5 Mpx prednú kameru. Smartfón poteší aj 5000 mAh batériou a hliníkovou konštrukciou.

NOA takisto naznačila, že na MWC 2018 predstaví svoju novú vlajkovú loď s procesorom MediaTek Helio X35, 8 GB RAM, 128 GB úložiskom a 5000 mAh batériou. Telefón sa bude chcieť odlíšiť aj duálnym fotoaparátom vpredu aj vzadu. Celkovo teda ponúkne 4 fotoaparáty. Výrobca taktiež pripravuje 5,5-palcový smartfón s 2:1 displejom.

Zdroj: NOA

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Na Slovensko prichádza ďalší výrobca smartfónov. Tešte sa na skvelý pomer cena/výkon

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit