Nokia 8110 4G sa dostáva do predaja. Singapur bude prvý.

Nokia 8110 4G, ktorá bola oficiálne predstavené spoločnosťou HMD už vo februári tohto roka, sa dostáva konečne do predaja. Ako prví si ho budú môcť zakúpiť zákazníci v Singapure, kde ho ponúka predajca Lazada za približne 73 dolárov.

V Európe je zariadenie v súčasnosti dostupné iba na predobjednávky. Na Slovensku je možné telefón aktuálne objednať cez e-shop alza.sk v cene 79,90 €. Dodávky sa očakávajú od 4. júla.

Je to zariadenie, ktoré by malo byť vhodné ako oddychový alebo ako víkendový telefón. Prichádza s vlastným operačným systémom, ale má v sebe Facebook, Twitter a dokonca aj služby Google asistenta. Zároveň podporu vo forme obchodu s aplikáciami vhodnými pre tento model. 

Nokia 8110 4G má procesor Snapdragon 205, 2,4″ QVGA displej, 4 GB internej pamäte a 2 Mpx fotoaparát. Batéria s kapacitou 1500 mAh by mala vydržať 9 hodín hovoru, alebo 48 hodín ako hudobný prehrávač. Tento model nebudete musieť v rámci pohotovostného režimu nabíjať viac ako 2 týždne. Zatiaľ boli ohlásené dve farby – Banana yellow a Traditional black.

Zdroj: GSM Arena

Prečítajte si aj:

Priamo z Moskvy: Nokia predstavila tri nové smartfóny. Opäť chce zaujať cenou (doplnené o video)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.