HMD Global pripravuje na začiatok decembra konferenciu.

Presne 5. decembra, by sme sa mali dočkať troch nových zariadení, ktoré budú podľa realistov zahŕňať modely Nokia 8.1, globálne predstavenie Nokie 7.1 Plus a cenovo dostupnú Nokiu 2.1 Plus. Optimisti však dúfajú, že sa konečne dočkáme Nokie 9 PureView s piatimi fotoaparátmi. Najnovšie CAD rendery ešte viac prilievajú olej do ohňa.

Ochranné obaly vychádzajú z dizajnu smartfónu, ktorý sme už mohli na CAD renderoch vidieť dávnejšie. Všetko do seba zapadá a na obrázkoch môžeme vidieť otvory pre dva reproduktory na spodnej hrane, výrez pre USB-C port s malým otvorom pre mikrofón, ako aj tlačidlá pre ovládanie hlasitosti s tlačidlom napájania napravo.

Zadná strana zariadenia doslova rozkvitá ako kvetina a ponúka až sedem otvorov – 1 pre led blesk, 1 pre PDAF laserové zaostrovanie a 5 otvorov pre fotoaparáty. Od prvej zmienky o Nokii 9 ubehlo už veľa mesiacov a začína pôsobiť už ako fantóm. Šanca na predstavenie smartfónu je vysoká, takže ostáva už iba počkať na konferenciu HMD Global, ktorá sa bude konať o necelé tri týždne.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Tri fotoaparáty už nestačia. Nokia bude mať smartfón s piatimi

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.