Model 9, bude počas barcelonského veľtrhu patriť k hlavným lákadlám.

Po dlhých mesiacoch čakania, sa počas veľtrhu MWC 2019 v Barcelone, konečne dočkáme novej vlajkovej lode od Nokie. Malo by sa tak stať už v pondelok 25. februára. Podľa neoficiálnych informácií, by sme mali počas veľtrhu spoznať okrem Nokie 9 PureView, aj ďalšie štyri smartfóny.

Nokia 9 je pravdepodobne najdlhšie pripravovaným smartfónom a okrem neho, by sme mali spoznať aj ďalšiu novinku v podobe zariadenia strednej triedy – Nokie 4.2. O tomto smartfóne vieme pomerne málo a okrem dostupných farieb – ružovej a čiernej, by sa malo toto zariadenie zaradiť medzi modely zo série Nokia 5 a Nokia 3.

V súvislosti so sériou Nokia 3 sa hovorí, že by sa mal budúci týždeň objaviť aj nový model Nokia 3.2. Model nahradí minuloročnú verziu Nokia 3.1 a práve kvôli tomu, by mala táto nová verzia dostať vylepšený procesor. Snapdragon 439 je najpravdepodobnejším kandidátom. Nokia 3.2 bude dostupná v čiernom a striebornom prevedení.

Nokia 9 PureView. Zdroj: 91mobiles

Základnú sériu Nokie, by mala skompletizovať Nokia 1 Plus (príp. Nokia 1.2). Ako vyplýva z predchádzajúcej únikov, tento telefón ponúkne 5-palcový displej, vylepšený procesor od MediaTeku a Android Pie Go Edition s 1 GB pamäte RAM. Podľa zdroja, tento model bude k dispozícii v čiernej, modrej a červenej farbe.

Okrem týchto smartphonov, bol v minulosti zhliadnutý aj model Nokia 6.2, ktorý by sa mohol takisto predstaviť počas MWC 2019. Tento smartfón pravdepodobne vynikne dierou v displeji a mal by ho poháňať čipset Snapdragon 632.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Poznáme ďalšie detaily telefónov Nokia 9 a Nokia 1 Plus

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.