Spoločnosť 27. júla predstaví svoj prvý produkt – TWS slúchadlá Nothing ear (1). 

Nothing dokonca oficiálne oznámilo aj cenu, ktorá je vzhľadom k ponúkanej výbave pomerne priaznivá. Slúchadlá budú mať vo svojej výbave aktívne odhlučnenie (ANC), pričom Nothing si za slúchadlá bude účtovať 99 eur. Slúchadlá boli taktiež k videniu na Twitteri a Instagrame, ibaže obrázok bol pomerne nekvalitný. Upútavka môže byť metaforou krištáľovo čistého zvuku slúchadiel Nothing ear (1) alebo vyzdvihnutím čiastočne priehľadného tela slúchadiel alebo celkom niečoho iného.

Carl Pei, spoluzakladateľ spoločnosti OnePlus a osoba, ktorá stojí za vznikom Nothing, poskytol portálu TechCrunch rozhovor, kde bol zdieľaný obrázok slúchadiel do uší. Nevieme, či ide o skutočný produkt, alebo koncept, na ktorom spoločnosť pracovala. Vzhľadom na tajomne ladenú upútavku sa o tejto “záhade” pravdepodobne viac dozvieme až 27. júla.

Carl Pei odhalil, že slúchadlá ear (1) sa bude predávať prevažne online za 99 eur. Cena je veľmi férová, najmä v porovnaní s 2,5-násobne drahšími AirPods Pro. Pei taktiež odhalil, že patenty od Essential (bývalá spoločnosť „otca Androidu“ Andyho Rubina) boli zakúpené kvôli menu, pretože Essential bola jednou z možností predtým, ako spoločnosť definitívne prijala názov Nothing.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Sony WF-1000XM4: Najlepšie aktívne odhlučnenie v slúchadlách (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.