Doteraz sme mali možnosť vidieť tento telefón iba v bielej farbe.

Aj keď je celkom prirodzené, že telefóny sú dostupné vo viacerých farebných vyhotoveniach, vôbec by nám neprekážalo, kebyže je Nothing phone (1) dostupný iba v bielej farbe. Je však vidieť, že spoločnosť Nothing má iné plány.

Portál WinFuture zverejnil viaceré obrázky aj čiernej verzie tohto očakávaného telefónu, na ktorých vyzerá skutočne vynikajúco. O prvom telefóne spoločnosti Nothing počúvame už niekoľko dní, pričom jeho oficiálne predstavenie sa nezadržateľne blíži. 

Obidve farebné verzie budú na zadnej strane vybavené rozhraním Glyph, ktoré pozostáva z viac ako 900 malých LED svetiel, vďaka čomu sa Nothing phone (1) stane jedinečný.

Pokým už biela verzia s podsvietením zadnej steny vyzerala pôsobivo, veľký kontrastný rozdiel medzi čiernou farbou a LED podsvietením vyzerá ešte lepšie.

Nothing phone (1) by sa mal podľa výbavy v Európe predávať za 470 – 550 eur. Očakáva sa, že by nemala chýbať čipová sada Snapdragon 778G+ s grafickým procesorom Adreno 642L, 8 / 12 GB pamäte RAM, 128 / 256 GB úložisko a 45 W rýchle nabíjanie. Celkový dojem z telefónu Nothing phone (1) má veľmi dobre dotvárať aj nadstavba Nothing OS, ktorá je založená na OS Android 12.

Zdroj: WinFuture

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.