Zdá sa, že očakávania sa naplnia.

Spoločnosť Nothing pred pár dňami zverejnila dátum predstavenia jej prvého telefónu strednej triedy, ktorý má byť verný zaužívanému dizajnovému jazyku, avšak pomerne veľká pozornosť sa pochopiteľne venovala jeho cene. Keďže spoločnosť už oficiálne spustila svoju kampaň pred uvedením modelu Nothing Phone (2a), tak s blížiacim sa 5. marcom môžeme očakávať ďalšie zaujímavé informácie o tomto zariadení.

Nothing Phone (2)Zdroj: TOUCHIT
Nothing Phone (2) so svetelným rozhraním Glyph

Najnovšia várka informácií o modeli Phone (2a) neprináša iba očakávanú cenu, ale aj jeho základné technické parametre. Portál GSMArena s odvolaním na francúzsky zdroj zverejnil informácie o jednotlivých variantoch a ich cenách. V EÚ by sa mala základná verzia 8/128 GB predávať za 349 eur, pričom verzia 12/256 GB za 399 eur. Tieto informácie sú v súlade s tvrdením spoločnosti Nothing, ktorá uviedla, že Nothing Phone (2a) bude lacnejší ako model Phone (1), ktorého cena bola v čase jeho uvedenia 469 eur.

Nothing Phone (2a) renderZdroj: Akshay
Očakávaný dizajn Nothing Phone (2a) – render

Hoci stále nejde o oficiálne informácie, tak na základe skúseností predpokladáme, že uniknuté ceny sú skutočne veľmi blízko reálnym cenám, za ktoré sa bude Nothing Phone (2a) predávať aj na Slovensku.

Očakáva sa, že Nothing Phone (2a) bude vybavený čipovou sadou MediaTek Dimensity 7200, 6,7-palcovým displejom, dvoma fotoaparátmi na zadnej strane s 50 Mpx senzorom pre hlavný fotoaparát a 32 Mpx selfie kamerou.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.