Moleskine predstavil svoj systém Smart Writing minulý rok a táto súprava umožňuje používateľom zapisovať si poznámky do špeciálneho poznámkového bloku a prenášať ich do aplikácie pre operačný systém iOS a Android.

Aktuálne spoločnosť spolupracuje aj s Microsoftom a prináša aplikáciu Moleskine Notes. Používatelia operačného systému Windows 10 môžu v reálnom čase prenášať svoje poznámky napr. do notebooku. Samotná aplikácia je zadarmo, ale poznámkový blok Paper Tablet a pero stoja 199 USD. Náhradné papiere do poznámkového bloku stoja 29,90 USD.

Okrem prenosu poznámok je možné ich hneď zdielať napr. na iCloud, Google Drive či Evernote. Aplikácia však prináša aj nové funkcie, môžete napr. kresliť obrazce a grafy a tieto prenášať do PowerPointu, OneNotu alebo do Wordu. Takto sa veľmi ľahko pripravujú prezentácie. Pribudli aj nové kolaboratívne funkcie, poznámky tak môžete zdieľať so svojimi kolegami priamo na porade.

Zdroj: Microsoft

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.