Chladnička MoodUP s farebne sa meniacimi panelmi dverí prináša nový zážitok. Dokonca vás privíta, ak sa k nej priblížite.

Spoločnosť LG predstavila chladničku MoodUP s LED panelmi na dverách, ktoré menia farbu podľa nálady. Na príjemnú atmosféru v kuchyni možno využiť aj funkciu prehrávania hudby.

Nová chladnička LG MoodUP s LED panelmi na dverách má za úlohu vytvoriť štýlovú kuchyňu. Prostredníctvom aplikácie LG ThinQ si môžete vybrať z 22 farieb na hornom dvernom paneli a 19 farieb na spodnom paneli. Takto máte možnosť meniť vzhľad chladničky podľa nálady alebo dizajnu kuchyne.

Dizajn podľa želania

Prispôsobiť si môžete taktiež vzhľad panelov a svoju náladu povzbudiť vďaka použitiu rôznych farebných motívov. Príkladom je Season, Place, Mood a Pop. Motív Season využíva tóny a odtiene prírody a predstavuje rôzne ročné obdobia, zatiaľ čo Mood vyvoláva pocit pohody vďaka použitiu jemných, upokojujúcich farieb. S vypnutými LED panelmi na dverách ponúka chladnička MoodUP kombináciu tradičných farieb Lux Gray a Lux White.

Prehráva aj zvuk

Okrem premenlivých farieb ponúka nová chladnička LG aj zvuk prostredníctvom vstavaného reproduktora. Cez Bluetooth sa dá jednoducho pripojiť k smartfónu, tabletu alebo notebooku. Vybranú farbu či motív chladničky je možné zladiť so skladbami z hudobných streamovacích aplikácií alebo zo zoznamu skladieb Music Collection v aplikácii ThinQ. Keď reproduktor prehráva zvuk, môžu LED panely meniť farby v synchronizácii s hudbou.

Upozorní na otvorené dvere

Keď senzor dverí chladničky zistí, že jej priestor zostal príliš dlho otvorený, panel na otvorených dverách opakovane bliká a dáva tak vedieť, že je treba dvere dovrieť. Naviac pomáha predchádzať stratám chladného vzduchu a zbytočnej spotrebe energie.

Keď pohybové senzory chladničky MoodUP zistia, že sa niekto blíži, oba panely na privítanie zablikajú. Chladnička dokonca zjednodušuje prácu aj v noci, kedy jej dvere svietia jasnejšie, aby pomohli polnočným stravníkom dvere nájsť a otvoriť ich.

Rozpoznáva hlas

Nová chladnička LG používa aj čip umelej inteligencie On-Device pre inteligentné domáce spotrebiče. Tento modul, ktorý integruje pokročilú umelú inteligenciu, umožňuje modelu MoodUP zlepšiť a rozšíriť používateľský komfort o funkcie, ako sú napríklad vylepšené rozpoznávanie hlasu a pripojenie Wi-Fi a Bluetooth.

LG zatiaľ cenu chladničky ani jej dostupnosť na našom trhu neoznámilo.

Zdroje: vlastné, LG

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.