Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp Information Systems Europe zaradila do svojej zostavy A3 color, ktorá má vyhovieť potrebám serverov SMB, tri nové rozšírené modely MFP. Modely MX-4070N, MX-3570N a MX-3070N, ktoré sú jednoduché na použitie, majú prispôsobiteľné používateľské rozhranie a vyznačujú sa jednoduchou integráciou do existujúcich systémov IT s možnosťou optimálneho pracovného postupu, sú teraz k dispozícii v celej Európe v troch rôznych rýchlostných rozsahoch (jednotlivo 40, 35 a 30 ppm).

Ďalšia generácia multifunkčných farebných tlačiarní MX umožňuje vďaka inteligentným technológiám, ako sú Office Direct Print pre súbory MS Office a rozšírená cloudová pripojiteľnosť, jednoduchý prístup k zdieľaným informáciám a mobilným pracovníkom dáva slobodu a pružnosť pri tlačení z ich uprednostňovaných osobných zariadení.

Zavedenie týchto multifunkčných tlačiarní s inovatívnymi funkciami s pridanou hodnotou rieši dopyt po modeloch A3 colour na rastúcom trhu a ukazuje záväzok spoločnosti Sharp pre prispôsobené riešenia podľa toho, ako, kde a kedy podniky potrebujú informácie. Používatelia pocítia výhodu rozšírenej pripojiteľnosti, použiteľnosti a energetickej účinnosti a tieto modely súčasne posilnia naše portfólio výrobkov a rozšíria ho o pokročilé zariadenia s centralizovaným riešením. – povedal Szymon Trela, Product Manager Sharp Electronics CEE.

Zariadenia Sharp používajú senzor pohybu a automaticky sa prepnú z režimu nečinnosti, ak tento senzor zistí prichádzajúceho používateľa, čo prispieva k úspore času a produktivite práce so zariadením, ktoré je vždy pripravené na prevádzku a ešte aj spoločnosti ušetrí peniaze. Používatelia môžu súbory Microsoft Office (pptx, xlsx, docx) tlačiť priamo v multifunkčnej tlačiarni pomocou pamäťového zariadenia USB, čo je ideálne pre pracovníkov, ktorí navštevujú zákazníkov v ich sídle. 10,1 palcový sklopný dotykový displej LCD so zjednodušeným používateľským rozhraním umožňuje intuitívne vyhľadávanie funkcií multifunkčnej tlačiarne, vrátane jednoduchého prístupu k príručke pre zariadenie a jednoduchého prispôsobenia posúvania používateľom pri načítavaní opticky rozpoznávaných znakov v súboroch PDF alebo Office s možnosťou vyhľadávania alebo rýchleho konvertovania naskenovaných výtlačkov dokumentov.

Toto tlačové riešenie na úrovni zadávania tlače umožňuje používateľom odosielať dokumenty do hlavnej multifunkčnej tlačiarne, ktorá uloží tlačovú úlohu na overenie a uvoľnenie až z piatich multifunkčných tlačiarní v sieti bez potreby tlačového servera. Správcovia informačných technológií tiež pocítia výhodu automaticky vysúvaného tonera, ktorý umožňuje spätnú kontrolu a nastavenie hladiny tonera, pri ktorej sa vysúva tlačová kazeta; to umožňuje minimalizovať odpad a zvýšiť ziskový potenciál.

Značky: