Dostupná bude od 19. apríla 2023.

O2 oznámilo, že čoskoro vynoví platformu pre službu O2 TV. Vynovená O2 TV ponúkne novú, modernú platformu s kvalitnejším triedením obsahu, lepšou stabilitou a kapacitou. Dostupná bude od 19. apríla 2023.

Operátor v tlačovej správe uvádza, že vynovená O2 TV prinesie digitálnu televíziu na cloudovej infraštruktúre, v modernom dizajne, s používateľsky príjemným prostredím a intuitívnym ovládaním. Technologicky vyspelejšia platforma umožnila aj zakomponovanie nových funkcionalít. O2 bude o zmene priamo a podrobne informovať svojich zákazníkov, resp. ich už informuje.

Vynovená O2 TV ponúkne prehľadne zobrazenú ponuku jednotlivých staníc a výber najlepších filmov a seriálov. K dispozícii bude rozdelenie do jednotlivých kategórií ako Dokumenty, Krimi, Slovenská a Česká alebo Detská tvorba. Samozrejmosťou bude zastavenie prehrávania, pretáčanie dopredu alebo dozadu a nahrávanie programov.

O2 TV aplikáciu si budete môcť nainštalovať až na 30 zariadeniach, pričom televíziu budete môcť súčasne pozerať na 2 zariadeniach v prípade služby O2 TV Mini, resp. na 4 zariadeniach v prípade O2 TV. K dispozícii budú aplikácie pre inteligentné televízory značiek Samsung, LG a pre systém Android TV – tie sa automaticky zaktualizujú na najnovšiu verziu. V prípade mobilných zariadení so systémom iOS a Android bude potrebné manuálne stiahnuť novú mobilnú aplikáciu.

Zmenou prejde aj prihlásenie do novej O2 TV. Zákazníci sa budú môcť prihlásiť rovnakým spôsobom a s rovnakými údajmi ako do zákazníckej zóny Moje O2.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit