Výhody začnú platiť od 30. marca 2021.

Telekom oznámil, že svoju ponuku hardvéru rozšíril o nové benefity, ktoré budete môcť získať od 30. marca 2021. Od tohto dňa budete môcť získať kupón na ochranný obal alebo iné príslušenstvo v hodnote 13 eur a operátor sľubuje aj rýchlejšie opravy telefónov.

Kupón v hodnote 13 eur na ochranný obal alebo iné príslušenstvo získajú všetci zákazníci, ktorí si v Telekome kúpia nový hardvér. Kupón bude doručený priamo do Telekom aplikácie a môžete ho využiť v Telekom predajni.

Druhou novinkou je kratšia oprava telefónu. Telekom chce, aby sa zákazník dostal ku svojmu smartfónu pri poškodení čo najskôr, a preto prichádza s opravou do 15 dní. Pokiaľ nebude možné opraviť telefón v tomto čase, dostanete od operátora kupón na príslušenstvo v hodnote 13 eur.

Pripomeňme, že medzi ďalšie benefity naďalej patrí zľava do výšky 30 eur na hardvér pre verných zákazníkov a zľava vo výške 20 eur pri nákupe služby s hardvérom cez internet pre všetkých zákazníkov. Tieto zľavy je možné kombinovať.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Vianoce 2020 v Telekome: darčeky pre všetkých aj nekonečné dáta (VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit